Adamlar - Peyk

Tarihler: 22 Ekim 2015 Perşembe ~ 22 Ekim 2015 Perşembe 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 60.00 TL Normal - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2015 ~ Eki 22, 2015
Adamlar - Peyk

Rock müzik grubu Peyk ve Adamlar, 22 Ekim'de Jolly Joker İstanbul sahnesinde bir araya geliyor.

Peyk

1991 yılında başlayan bir dostluk, Peyk'in kısa hikayesi, arada hatırı sayılır 2 de albüm var. İlk albüm kayıtları 2006 yılının sonbaharında Stüdyo Flat'te, ikinci albüm kayıtları ise 2010 Aralık'ta Öztop Stüdyo'da tamamlandı. İlk albüm "Suluşaka" 2007'de, ikinci albüm "İçimdeki İz", 2011'de raflara yerleşti.    

İrfan Alış (vokal) ve Serdal Ersoy'un (gitar) İstanbul Üniversitesi kampüsünde tanışmasıyla grubun temelleri atıldı. Sözler ve besteler cepte birikirken, 1995 yılında Ertan Çalışkan (davul), Özgür Ulusoy (keman, klavye), 2006'da ise Barış Tokgöz'ün (bas gitar) katılımıyla grup bugün de aynı isimlerin yer aldığı kadrosunu oluşturmuş oldu.

Peyk'in melodik altyapısında, rock, blues, reggae hatta arabesk öğelere, ince keman ve piyano sololara rastlamak mümkün. Grup, müziğini "İçimdeki İz" adlı albümle birlikte trompet ve akordiyon ile de zenginleştirdi.

Farklılık arayışı devam eden grup, müziğinde derinliğe, kliplerde ayrıntıya, konserlerde samimiyete önem göstererek devam ediyor sakin yolculuğuna...

Adamlar
Adamlar, Türkçe sözlü müzikler üretiyor. "Singer–Songwriter" geleneğinden gelse de bu müzik oldukça farklı birçok janrı bir potada topluyor. Hip-hop'tan uzun havaya, tangodan rock'ın en damar hallerine girip çıkan bir dalgalanma içinde seyreden müzikler sonuçta kompakt bir karakteri sizlere sunuyor. 

Grubun ilk albümü "Eski Dostum Tankla Gelmiş", 23 Eylül 2014'te çıktı. Vokal ve gitarda Tolga Akdoğan, elektrik gitarda Gürhan Öğütücü, tuşlu çalgılarda Burak Irmak, bas gitarda Can Aydemir ve davulda Berkan Tilavel'den oluşan Adamlar'ın albümünde yer alan 12 parçanın da söz ve müzikleri Tolga Akdoğan'a ait...

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- VIP bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT