Adele Royal Albert Hall Konseri DVD Özel Gösterimi / Canlı Performans: Vera, Gaye Biçer ve Melis Danişmend

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 08 Mart 2012 Perşembe 08 Mart Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Ghetto

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ Mar 8, 2012

2008 yılında ciddi bir ticari başarı yakalayan ve Grammy başta olmak üzere birçok ödülün sahibi olan Adele’in geçtiğimiz günlerde ülkemizde de yayınlanan “Live At Royal Albert Hall” DVD’sinin özel gösterimi Ghetto’da.

İlk albümü “19” ile “En İyi Yeni Artist” ve “En İyi KadınVokal” dallarında Grammy kazanan Adele, ikinci albümü “21” ile başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. “Rolling in Deep”, “Someone Like You”, “Set Fire to the Rain” gibi single’ları şimdiden klasikleşen sanatçı, canlı performansını da Royal Albert Hall konserinin DVD’siyle ölümsüz kıldı.

Equinox Music’in “Live At the Royal Albert Hall: Adele” DVD’sini ülkemizde de yayınlaması vesilesiyle Ghetto’da özel bir Adele gecesi düzenleniyor. Bize konser atmosferini yaşatacak bu gecede Vera, Gaye Biçer, Melis Danişmend ve sürpiz konuklardan Adele şarkılarının farklı versiyonlarını da dinleyeceğiz.

DVD gösteriminin Türkçe altyazılı olarak yapılacağı bu gecede muhteşem sesi ve şarkılarının yanı sıra, eğlenceli kişiliğini ve şarkılarının hikâyelerini de dinleyicileriyle paylaşan Adele’e bir kez daha hayran kalacaksınız. Gecede "Live At Royal Albert Hall" DVD'sine de indirimli sahip olabileceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT