Adrian Brendel - Başak Dilara Özdemir

Tarihler: 27 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 12,00 TL, Öğrenci: 7,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2009 ~ May 27, 2009
Adrian Brendel (viyolonsel)
Başak Dilara Özdemir (piyano)

Adrian Brendel
Adrian Brendel, Winchester College ve Cambridge Üniversitesi`ndeki eğitimi sonrasında, 1996-2001 yılları arasında Köln Konservatuarı`nda çalıştı. Geçtiğimiz yıllarda babası dünyaca ünlü piyanist Alfred Brendel ile Beethoven`ın piyano ve viyolonsel sonatlarını seslendirdikleri 65 ülkeyi kapsayan bir turne gerçekleştirdi. Turnenin görmüş olduğu yoğun ilgi sonrasında bu projeyi bir albüm ile noktaladı. Şimdiye kadar BBC, NDR, WDR gibi önemli radyo kanalları için çeşitli kayıtlar gerçekleştiren Brendel, the Sinfonia Varsovia, Academy of St Martin in the Fields ve the Royal Scottish National Orchestra gibi seçkin topluluklarla konserler verdi. Solist olarak gerçekleştirdiği çalışmaların yanısıra Daniel Hope, Paul Lewis, Lisa Batiashvili, Lawrence Power gibi isimlerle ortak projeler gerçekleştiren Adrian Brendel, İngiltere’nin güneybatısındaki Dorset’te düzenlenen müzik festivali “Music at Plush”ın kurucularından biridir.

Başak Dilara Özdemir
1981 yılında İstanbul’da doğdu.. 1999‘ da Budapeşte’ deki Franz Liszt Müzik Akademisi’ nin kompozisyon ve piyano bölümlerine kabul edildi. Lisans ve yüksek lisans çalışmalarını en yüksek derece olan “summa cum laude” ve birincilikle tamamladı. 2004 yılında Fransa- Montbeliard’da doktora çalışmalarına başladı, Paris’te IRCAM da bir senelik elektronik müzik eğitimi gördü, 2004 yılında Jaycees-Türkiye (TOYP ) tarafından yapılan yarışmada “ Kültürel Başarı “ dalında Türkiye birincisi seçildi. Türkiye, Avusturya, Macaristan, Almanya, Fransa, Italya, Kanada ve Israil‘ de besteci ve piyanist olarak birçok konser verdi. Jonathan Harvey, Brian Ferneyhough ile bestecilik, Roland Batik ve Itamar Golan ile piyano çalıştı. Besteleri Paris’te basılmaya başlandı.

Program: L.Boccherini, M. Marais, C.Debussy, F. Schubert, O. Manav, A. Piazzolla

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT