Adrienne Hauser

Tarihler: 19 Kasım 2011 Cumartesi ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2011 ~ Kas 19, 2011

Macar piyanist Adrienne Hauser’in yeteneği küçük yaşta keşfedildi ve yedi yaşındayken Ferenc Liszt Muzik Akademisi’nin organize ettiği “Özel Yetenekli Çocuklar Sınıf”ına kabul edildi. Macar Radyosu Piyano Yarışması’nda 3.lük ödülü kazandığı yıl Polonya Radyosu onunla ilgili bir belgesel çekti. İlk CD kaydını Zoltan Kocsis’le birlikte Bartok’un 4 el piyano için “Miraculous Mandarin” adlı eseri için yaptı(Quint-Harmonia Mundi).

O günden bu yana, Macar Radyosuyla kırktan fazla kayıt gerçekleştirdi. Polonya’da Chopin Festivali’nde, Budapeşte Bahar Festivali’nde, Interforum’da, Uluslararası Bartok Festivali’nde, Prag Rudolfinum’da, Kahire Manasterly Sarayı’nda, Siciya’da Vittoria teatro Comunale’de, Provence’deki Liszt Festivali’nde, Festival Musiques en Mer’de, Graz Operanhaus’ta, Sırbistan Nimus Festivali’nde, Milano Sala Verdi’de, Stuttgart’ta, Stockholm’de, Paris’te, Romanya’da, Brüksel’de, Roma’da, Hindistan’da, İngiltere’de, İsviçre’de konserler verdi ve büyük övgü aldı.

Sanatçı Macaristan’ın önde gelen orkestralarından sıkça davetler almakta ve Tamas Vasary, Zoltan Kocsis, Peter Eötvös gibi şeflerin yönetiminde çalmaktadır. Oda müziğine de önem veren sanatçı, Miklos Perenyi, Zoltan Kocsis, Cyprien Katsaris gibi sanatçılara eşlik etmektedir.

Liszt (Lisz’in doğumun 200.yılı anısına)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT