Ağaçkakan Gravöl 0 İlk Konser

Ağaçkakan Gravöl 0 İlk Konser

Tarihler: 24 Mayıs 2019 Cuma ~ 24 Mayıs 2019 Cuma 24 Mayıs 2019 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam: 56,00 TL Ayakta Öğrenci : 39,50 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2019 ~ May 24, 2019
Deneysel hip-hop dünyasının üretken ismi Burkay Yalnız'ın solo projesi sizlerle...

9 yıl önce Eskişehir'de bağımsız müzik kolektifi M4NM'i kurdu. 2013 ve 2014'te yayımladığı albümlerden sonra Eylül 2017’de ‘A Naşkvit’ başlıklı bir uzunçalar daha yayımladı. Armonycoma or slt, Afgan, Emiladil, Oldeaf gibi isimlerin şarkıların prodüktörlüğünü üstlendiği bu albümde Jakuzi’den Kutay Soyocak da bir şarkıda Ağaçkakan’a eşlik etti. Solo projelerinin yanında, roadside.picnic, Sahtekar, heranherşeyolabilir gibi gruplarda yer aldı, almaya devam ediyor. ‘A Naşkvit’le beraber Ağaçkakan’a canlı performanslarına davulda Kaan Akay, bas gitar ve elektroniklerde Emil Adil eşlik etmeye başladı. 2018’in Ocak ayında Salon’da hafızalara altın harflerle kazınan bir performansa imza attı. Aynı yıl içerisinde Sony Music’in alt plak şirketi, Epic İstanbul etiketiyle ‘İhtiyar’ ve ‘Kesin Şamatayı’ adlı iki tekli yayımladı. 2019’un Kasım ayında, 2018’in Ocak ayındaki performansını aratmayan bir konserle tekrar Salon izleyicisiyle buluştu. 2010 yılında yayımladığı ‘Gravöl 1’ isimli demolardan oluşan kısaçaların devamını 2019’da getirdi. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ‘Gravöl 0’ isimli kısaçalar da Ağaçkakan’ın Salon konserlerinin devamını getiriyor.

Alışık olmadığınız çarpıcılıkta sözler, tek başına bile aklınızı başından alacak altyapılar.

Öncesi

document1 (Live)

2014 yılında müzikal üretimleriyle lokal sahnede var olmaya başlayan document1, M4NM etiketiyle yayınlanan ‘moment’ (2016) ve ‘nova’ (2017) albümlerinin ardından, son olarak 25 Aralık 2018 tarihinde ‘lines’ı dinleyiciyle buluşturdu.

Doğacan Oflas ile geçtiğimiz senelerde oluşturdukları ‘fault in mind’ projesine de hayat veren document1, Ağaçkakan’ın ‘Gravöl 0’ isimli kısa çalarının prodüktörlerinden biri.

Lines albümünü ve hiç yayınlanmayan birkaç eseri de canlı performanslarına dahil eden document1’a sahnede Çağdaş Topal (davul), Emre Dereli (bas gitar) ve Tarık Karakoç (saksafon) eşlik ediyor.

Armonycoma or slt (DJ Set)

10 yılı aşkın süredir kaydedilmiş müziklerden topladığı örneklerle yeni müzikler üreten, M4NM kurucularından, roadside.picnic’in altyapılarından sorumlu müzisyen. Lo-fi estetiğiyle alışılmışın dışında, kalıplara bağlı kalmayan beat’ler üretiyor. Abstract, left-field hip hop ve deneysel müzik seven kulaklar için biçilmiş kaftan.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT