Agar Agar + Samaris

Tarihler: 23 Eylül 2017 Cumartesi ~ 23 Eylül 2017 Cumartesi 23 Eylül 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2017 ~ Eyl 23, 2017
Björk’ün favori grubu olarak adlandırdığı İzlandalı electro pop üçlüsü Samaris ve yakın zamanda ismini çok ama çok sık duyacağınız Fransız electro pop ikilisi Agar Agar, 23 Eylül’de Garaj’da sahne alıyor!

- Björk’ün favori grubu: Samaris

Áslaug Rún Magnúsdóttir, Þórður Kári Steinþórsson ve Jófríður Ákadóttir’den oluşan Samaris, İzlanda’nın her santimetrekaresine işleyen büyüden nasibi almış bir electro pop arzu objesi. Grupta vokalleri üstlenen Jófríður Ákadóttir için apayrı bir yazı hatta ferman bile yazılabilir. JFDR solo kimliğiyle deneysel elektronik müzik projesini sürdüren Ákadóttir, Sin Fang’le birlikteliği olarak karşımıza çıkan Gangly başta olmak üzere bulunduğu her projeye değer katıyor. 

Björk, son dönemlerde tutkulu bir şekilde takipçisi olduğu Jófríður Ákadóttir’in yeteneğinden ilham aldığını söylüyor ve Samaris’ten “favori grubum” şeklinde bahsediyor. “Abartmayın” demeyin, biz abartmıyoruz, Björk’ün yalancısıyız... Böyle olunca İzlandalı grubun 2013 yılında kendi adını taşıyan albümüyle başlayan kariyeri de büyük ilgi odağı haline geldi. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve Samaris’in ilk kez İngilizce şarkı sözlerine yer verdiği Black Lights için yapılan tanımlar ise hayli yerli yerinde: Büyülü, hipnotize edici, bağımlılık yaratıcı...

- Bir yıldızın doğuşuna şahitlik etmek: Agar Agar

Clara Cappagli ve Armand Bultheel'den oluşan ikiliyi yakında o kadar fazla duyacaksınız ki... Cardan isimli 5 şarkılık mini albüm tadındaki ilk EP’leri resmen kısa metraj bir hit fabrikası. Henüz ilk EP’siyle çok albümlü birçok isimden daha olgun bir sound yakalayan Agar Agar’la yeri geldiğinde 80’lerin karanlık disco anlarına, yeri geldiğinde serbest stilde yarın yokmuşçasına dans edeceğiniz techno pop marşlarına kavuşacak, mutlu naralar atacaksınız. Clara Cappagli’nin sahne duruşuna besleyeceğiniz hayranlığın dozunu kaçırabilirsiniz. Şimdiden uyaralım!

- Evet; uzun yıllardır İstanbul’da gerçekleşen en vizyonlu electro pop gecesi

Bir yanda İzlanda’nın son yıllardaki en önemli müzikal ihracatlarından Samaris, bir yanda isimlerinin büyümesinin önüne geçilemeyecek Fransız ikili Agar Agar... Sadece birini bile izlemek bile bir ayrıcalıkken aynı gecede ikisini birden izlemek! 23 Eylül’de şehirdeki en kaliteli müziğe doyacağınız geceyle buluşmanız Garaj’da!

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT