Ahmet Aslan Solo Konser

Tarihler: 09 Temmuz 2021 Cuma ~ 09 Temmuz 2021 Cuma 09 Temmuz 2021 20:30

Yer: Trump Sahne

Ücret: - 80.00 TL Sandalye - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2021 ~ Tem 9, 2021
Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, müzikseverlerle buluşuyor.

1971 yılında Dersim’de dünyaya gelen Ahmet Aslan, 1993 - 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'nda eğitim gördü. 1996'dan beri Almanya'da yaşamını sürdüren Aslan’ın, 2003 yılında “Va u Waxt (Rüzgar ve Zaman)” adlı ilk solo albümü yayınlanmıştır. İlk albümüyle çok dikkat çeken müzisyen, bu albümün ardından 2008 yılında “Veyve Milaketu (Meleklerin Dansı)” isimli yeni albümünü dinleyecilerine sunmuştur. 2008-2012 yılları arasında Dünya Müziği üzerine eğitim görmüştür.

Bu eğitimini Codarts University for the Arts (Rotterdam Dünya Müzik Akademisi) adlı okulda, lisans düzeyinde tamamlamıştır. Eğitim gördüğü zaman aralığında Klasik Gitar ve Bağlama (DI-TAR - Gitar-Saz) kombinasyonu ile kendi kaynaklarından oluşan bir enstrüman icra etmiştir. Bu enstrümanın oluşum aşamasında öncelikle birçok farklı grafik tasarımı ile yola çıkıp daha sonra prototipler deneyen Aslan, öğretmenleri (Martin Greve, Paco Pena) ve diğer müzisyenler (Carlo Domeniconi, Antonis Anissegos) ile yaptığı görüşmelerden sonra, enstrüman yapımcısı  Süleyman Aslan (Dutar Saz Evi) ile birlikte bu enstrümanın ilk örneğini çalışarak,  “deneysel” olarak nitelendirilen Di-Tar’ı  telli müzik aletleri arasına kazandırmıştır. Yeni enstrümanı ile stüdyoya giren sanatçı, 2015 yılında yayınladığı Na-Mükemmel (Imperfect) adlı albümüyle, yeni enstrümanın getirdiği özgün tarz ile eserlerini dinleyicileriyle paylaştı.Bu albümüyle büyük yankı uyandıran Aslan, bu süreçle beraber hem farklı tarzdaki önemli müzik insanları ile hem de solo performanslarıyla birçok single yayınladı. Son olarak 2019 yılında çıkardığı Dornağe Budelay (Budala Aurası) isimli albümünün ardından halen günümüzde halk ezgilerini kendine has “deneysel” tarzıyla yorumlamaya devam ediyor.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. - 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Sandalye biletleri numarasızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT