Ahmet Aslan

Tarihler: 05 Nisan 2018 Perşembe ~ 05 Nisan 2018 Perşembe 05 Nisan 2018 21:00

Yer: DasDas

Ücret: - Tam 65.00 TL, Öğrenci 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2018 ~ Nis 5, 2018
Dersim doğumlu Ahmet Aslan 1993-1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı’nda eğitim gördü. 1996 yılından beri Almanya’da yaşamaktadır.

2003 yılında ilk solo albümü olan “Va u Waxt” (Rüzgar ve Zaman) yayınlandı. Bunu takiben 2008 yılında ikinci albümü olan “Meleklerin Dansı” dinleyicilerle buluştu.

2008 ve 2012 yılları arasında Rotterdam Dünya Müzik Akademisi’nde eğitim gördü. Buradaki çalışmaları sırasında kendi imkanları ile klasik gitar ve bağlamayı birleştiren gitar-saz adlı enstrümanı icat etti.

Birçok çizimden, modelden ve öğretmenleri Martin Greve, Kemal Dinc, Paco Pena ve müzisyenler Carlo Domeniconi, Antonis Anissegos ile yaptığı birçok görüşmeden sonra yapmış olduğu deneyleri bu yeni müzik aletini enstrüman yapımcısı Süleyman Aslan (Dutar Saz Evi) ile birlikte yaratarak gerçeğe dönüştürdü. Bu yeni müzik aleti “Na Mükemmel” albümünde birçok parçada kullanıldı.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT