Ahmet Beyler

Ahmet Beyler

Tarihler: 02 Kasım 2018 Cuma ~ 02 Kasım 2018 Cuma 21:30

Yer: Red Rock Sahne

Ücret: 35 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mh. Sadri Alışık Sok. No: 19/A Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2018 ~ Kas 2, 2018

Ahmet Beyler, Progressive, Balkan, Ege, Türk müziği esintili Pop-Rock müzik grubudur. Seyirci ile yaptıkları etkileşimli doğaçlama müzik performansları ile bir Sosyal Müzik grubudur.

Grubun temelleri Eren'in (Hippi Çavuş) müziksever dostlarıyla birlikte Ankara'da Uçan Kaz grubunu kurmasıyla atılmış, sonra İstanbul'da Herkes Kırmızı'ya dönüşmesiyle devam etmiş, son olarak da isimlerinin birlikteliği ve isimsizliği ifade eden Ahmet Beyler'e değişmesiyle son halini almıştır.

2009 yılında, önceki adlarıyla katıldıkları Jack Daniel’s beste yarışmasında “Osman” adlı parçalarıyla 1. olmuşlardır. “Hayat Nerde” albümleri 2015 yılında Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanmıştır. Albümün 'Selam Söyleme', 'Dümbelek Kralı', 'Bilirkişi', 'İstanbul' ve 'Osman' parçalarına klip çekilmiştir. 2018 yılı Şubat ayında, Zeynep Casalini ile birlikte seslendirdikleri “Aşk Yayıcam Valla” isimli teklileri, Mart ayında ise “Gün Gece Eşit” teklileri Pasaj Müzik & Garaj Müzik etiketiyle yayınlanmıştır. Her iki teklinin lansmanı 20 Mart 2018’de, Babylon Bomonti’de gerçekleşmiştir. Haziran 2018'de Ezgi Aktan ile birlikte seslendirdikleri “Köyümde Var” isimli teklileri yayınlanmıştır. 2018 sonlarına doğru Pinhani grubu ile yapacakları düet çalışmaları yayınlanacaktır.

Geçmişte ve bugün halen pek çok değerli müzisyenin dahil olduğu Ahmet Beyler'i Eren (vokal, gitar) ile Emre (klavye) çekip çevirmektedir.

Grup, müziğiyle dolaşırken bir gün müsaitseniz size de uğramak ister….

Etkinlik Kuralları:
-Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
-Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
-Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT