Akasya’da Ramazan Konserleri’nin İlk Konuğu Itrî&Bach

Akasya’da Ramazan Konserleri’nin İlk Konuğu Itrî&Bach

Tarihler: 11 Haziran 2016 Cumartesi ~ 11 Haziran 2016 Cumartesi

Yer: Akasya Acıbadem

Adres: Çecen Sok Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 325 03 72

Web: http://www.ak-asya.com.tr/

E Posta: info@akasyaacibadem.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2016 ~ Haz 11, 2016

Anadolu yakasının önemli kültür sanat merkezlerinden biri olan Akasya’nın geleneksel “Ramazan Konserleri” Itrî&Bach ile başlıyor.

Her yıl Ramazan ayında açık havada, Akasya Park sahnesinde gerçekleşen konserlerden ilki 11 Haziran Cumartesi saat 21.30’da Itri & Bach ile gerçekleşecek. Biri Klasik Batı müziğinde diğeri Klasik Türk müziğinde mihenk taşı olmuş iki büyük besteciyi Itrî ve Bach’ı aynı sahnede grup Akasya Park’ta sahne alacak. Projenin temelini UNESCO tarafında Itrî yılı ilan edilen 2012’nin ardından çıkan Itrî & Bach albümü oluşturuyor.

İncesaz grubundan tanıdığımız Murat Aydemir, Türkiye’nin önde gelen duduk sanatçısı Ertan Tekin ve Borusan Quartet’in yıldız isimlerinden çellist Çağ Erçağ bu albümde bir araya geldi. Murat Aydemir ve Ertan Tekin’in müzik yönetmenliğini yaptığı albümde, Itrî ve Bach’dan seçilen eserleri kompozitör Salih Kartal trioya uyarladı. Gecenin misafir sanatçısı ise Viyolonsel sanatçısı Serdar Mamaç.

Aynı zamanda Ramazan ayı boyunca her akşam, iftar öncesi Food Court’ta gerçekleşecek geleneksel müzik dinletisi de Akasya misafirlerine özel olarak devam edecek.

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT