Akbank 19. Caz Festivali / Joe Lovano Us Five

Tarihler: 23 Ekim 2009 Cuma ~ 23 Ekim 2009 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: Tam: 45,00 TL - Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRRKS Gişe

Adres: Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Harbiye, İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2009 ~ Eki 23, 2009
AKBANK 19. CAZ FESTİVALİNDEN ‘ŞEHRİN CAZ HALİ’
İstanbuldaki müzikal çeşitliliğin baş aktörlerinden Akbank Caz Festivali 15-25 Ekim tarihleri arasında 19. kez ‘şehrin caz hali’nde dinleyenleriyle buluşuyor. Özgün ve yaratıcı programıyla cazseverleri cazın sınırları aşan heyecanını paylaşmaya davet eden Akbank Caz Festivali birkez daha cazın onlarca farklı rengine kucak açıyor. İki hafta boyunca 13 farklı mekanda 30’un üzerinde canlı performansa ev sahipliği yapacak olan festival konserlerin yanısıra atölye çalışmalarına ve panellere de programı kapmasında yer veriyor. Cazın kendine özgü doğallığını ve samimiyeti bir kez daha 7’den 70’e tüm cazseverlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Akbank Caz Festivali dünyanın dört bir yanından dünyanın cazı ile huzurlara geliyor.

Joe Lovano Us Five
23 Ekim Cuma 20:00

Joe Lovano, 80’lerin sonundan bu yana caz müziğinin en önde gelen ve verimli tenor saksafoncularından biri oldu. Aldığı birçok ödülün yanı sıra 2000 yılında “Best Large Ensemble” dalında Grammy ödülü de kazanan Berklee mezunu Joe Lovano, geleneksel köklerden beslenmesine rağmen modern, dinamik ve yenilikçi yorumlarla tanındı. Çoğu Blue Note etiketiyle yayınlanan albümlerinde Dave Holland, Michel Petrucciani, John Abercrombie, Ed Blackwell, Paul Motian ve Hank Jones gibi isimlerle birlikte çalıştı. Lovano’nun farklı enstrümanlar da çaldığı ve ilk olarak 2007 yılında bir araya gelen Us Five projesi, özellikle bünyesinde iki davulcunun yer alması ile dikkat çekiyor. Zengin ve değişken bir yelpaze üzerinde ilerleyen grup bir beşli olmanın yanısıra parçalarda farklı dörtlü, üçlü ve ikili kombinasyonlara da yer açarken akışkan, coşkulu, dinamik ve heyecan verici bir yolculuk sunuyor.

Joe Lovano - Saksafon
James Weidman - Piyano
Esperanza Spalding - Bas
Francisco Mela - Davul
Otis Brown - Davul




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT