Akbank Caz Festivali: İlham Gencer

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 21:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
İlham Gencer, Bir Yaşayan Çınar, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 14 Ekim'de Pera Palace Hotel Jumeirah'da...

"120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan Grand Pera Balo Salonu bu kez usta caz piyanisti İlham Gencer’in 90. yaş gününü kutluyor. İlk ve tek müzik eğitimini küçük yaşlarda annesinden alan Gencer, doğuştan gelen yeteneğiyle ilk bestesini 5 yaşındayken yazdı. 40’lı yıllarda piyano, klarnet ve vokalden oluşan triosu ile dönemin ilk yerli caz grubunu kuran sanatçı, 1960’lı yıllarda başladığı İstanbul Radyosu’nda 14 yıl program yaptı. Şişli’de açtığı “Çatı Kulübü” kendi deyişiyle "Türkiye’nin bir tür özel konservatuvarıydı. "Burada Ajda Pekkan, Cem Karaca, Füsun Önal, Emel Sayın gibi birçok şarkıcıyı müzik dünyasına kazandırdı. Gencer, müzik sevgisini “Ne kadar güzel şey şu müzik, ben sonsuza kadar müzik yapmak istiyorum, bu yüzden de ölmek istemiyorum" diyerek anlatmaktadır."

Evren Karakul: Piyano
Ozan Musluoğlu: Kontrbas
Kerem Yüce: Davul
Yahya Dai: Saksafon
İpek Dinç Yüce: Vokal
İlham Gencer: Vokal, Piyano

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT