Akbank Caz Festivali: Imany

Akbank Caz Festivali: Imany

Tarihler: 21 Ekim 2016 Cuma ~ 21 Ekim 2016 Cuma 21 Ekim 2016 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Premium Tribün - 130.00 TL Tükendi Tribün - 100.00 TL Tükendi Normal Ayakta - 90.00 TL Öğrenci - 40.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2016 ~ Eki 21, 2016
Imany, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 21 Ekim’de Volkswagen Arena’da…

"İdolleri Billie Holiday, Nina Simone ve Tracy Chapman gibi caz, soul ve folk müzikten beslenen Imany, müzik kariyerine devam etmek için döndüğü ülkesi Fransa'da daha önce Ayo ve Grace ile çalışan yetenekli prodüktör Malik Ndiaye'yle tanıştı. 2011'de yayınladığı ilk albümü "Shape of a Broken Heart" ile üç ülkede platin plak ödülü kazanırken geniş bir hayran kitlesi edindi. "Sous Les Jupes des Filles (Fransız Kadınları)" filmine yaptığı bestelerle 1,5 milyona yakın sinemasevere de ulaşan sanatçı, üç kıtaya yayılan uzun soluklu bir turne gerçekleştirdi. Şarkılarında aşktan kadın hakları mücadelesine, iklim değişikliğinden siyasi mücadelelere kadar pek çok konuya değinen Imany huzur, umut ve hüznü bir arada yaşattığı yeni şarkılarıyla festivalin özel performanslarından birine imza atacak."

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. - 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Mekan kapı açılış saati: 19:00- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. - Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT