Akbank Caz Festivali: Ray Blue Band

Akbank Caz Festivali: Ray Blue Band

Tarihler: 18 Ekim 2016 Salı ~ 18 Ekim 2016 Salı 18 Ekim 2016 21:30

Yer: Nardis

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2016 ~ Eki 18, 2016
Ray Blue Band, 26.Akbank Caz Festivali kapsamında 18 Ekim'de Nardis'TE...

Klarnetle başlayan eğitimini saksafonla devam ettiren New York kökenli saksafoncu Ray Blue, doğaçlamalarında cazın kökenlerine bağlı kalarak blues ve Afrika tınılarını da kullandığı pürüzsüz ve akıcı tekniğiyle caz gruplarının aranan bir parçası olmuştur. Benny Powell, Clifford Adams, Steve Turre, Ted Curson gibi ustalarla çalan Ray Blue, The Sun Ra Arkestra, Cotton Club All Stars Band, Harlem Blues and Jazz Band gibi gruplarla aynı sahneyi paylaştı. Eğitimci kimliği ile genç müzisyenlerin yetişmesine öncülük eden Ray Blue, caz eğitim ve performans paylaşımlarını teşvik eden “Kültürlerarası Bağlantı” (Cross-Cultural Connections, Inc.) adlı sivil toplum organizasyonun kurucusudur. Down Beat dergisinin “Sadece iyi bir besteci değil, çalarken insanların gülümsemesini de amaçlayan büyük bir sanatçıdır.” diye nitelendirdiği Ray Blue, ülkemizdeki dostları ile 2 gece üst üste sahne alıyor. 

Ray Blue: Tenor Saksafon
Kaan Bıyıkoğlu: Piyano 
Matt Hall: Kontrbas
Ferit Odman: Davul

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT