Akustikname

Tarihler: 22 Nisan 2016 Cuma ~ 22 Nisan 2016 Cuma 22 Nisan 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2016 ~ Nis 22, 2016
"Akustiknağme" 22 Nisan'da Mask Live Beyoğlu sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Grubun kurucusu olan Abidin Özşahin 2004 yılında, DMC etiketiyle "Aşktan Yana" adını taşıyan ilk solo albümü ile müzik dünyasına giriş yaparak kısa sürede sevilen ve beğenilen genç şarkıcılar arasında yerini aldı. O yılların sektörde en büyük sıkıntısı olan korsan Cd satışına rağmen 400.000 net satış rakamına ulaşan, yurt içi ve yurt dışı 300’e yakın konser veren sanatçı 11. Kral Tv En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı adayı, 31. Altın Kelebek Özel Jüri Ödülü gibi birçok ödüllerle taçlandırılmıştır. 2007 yedi yılında kurduğu yapım şirketi ile işin mutfağına giren Abidin, 2013 yılında ATP Production yapımcılığında ve Seyhan Müzik etiketiyle tüm söz ve müziği kendisine ait "Duy Beni" isimli ikinci solo albümü ile sektöre yeniden merhaba dedi. 2015 senesinde Seyhan Müzik Gold etiketi ile tüm dijital müzik mağazalarında yerini alan, ATP Production yapımcılığında söz, müzik, düzenlemesi kendisine ait ve prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı "Uçurum" single çalışmasıyla üretmeye devam ediyor. Tüm albümlerinde olduğu gibi içinde pop, rock soundlarını bir arada duyabileceğiniz, Türk müziği enstrümanlarını pop rock tarzına empoze etmiş öncü sanatçılarımızdandır. 

Bugünlerde ise, bir Abidin Özşahin projesi olan Akustiknağme grubu ile eğlence kültürüne yeni bir soluk olmaya ve canlı performanslar sergileyip alternatif eğlence arayanların yeni durağı olmaya devam ediyor. 2015 Aralık ayında startını verdiği konserler dizisinde biraz sohbet, bolca akustik cover şarkıların yer aldığı performanslarla ilgi çekiyor. 

Vokal-Gitar: Abidin Özşahin
Gitar-Vokal: Erkin Şahin
Bas Gitar: Serkan Bilgiç
Davul-Cajon-Perküsyon: Erdinç Acar
Klarnet-Saksafon: Onur Sağlam


- Pdf bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gereklidir.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT