Al Foster Quartet

Tarihler: 04 Aralık 2008 Perşembe ~ 06 Aralık 2008 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 50,00 YTL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk satış noktaları, Ticketturk çağrı merkezi (0212 478 0 600), İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Cad. No:48 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2008 ~ Ara 6, 2008
Al Foster Quartet
Davul,kompozisyonlar : Al Foster
Piyano : Gery Versace
Tenor - Alto saksafon : Eli Degibri
Akustik bas : Douglas Weiss
4, 5 ve 6 Aralık Saat 21:30

Yenilikleriyle caz dünyasına damgasını vuran baterist Al Foster, “Garanti Caz Yeşili” konserleri kapsamında, 4, 5 ve 6 Aralık’ta Jazz Center’da dinleyicilerle buluşacak. Bateri ve kompozisyonda Al Foster, piyanoda Gery Versace, tenor ve alto saksofonda Eli Degibri ve akustik basta Douglas Weiss’ın yer alacağı konser, saat 21:30’da başlayacak.

1972 yılından itibaren 13 yıl boyunca Miles Davis’in grubunda çalan Al Foster, performansı sırasında adeta telepatik bir şekilde karşısındakiyle iletişim kurmasıyla tanınıyor. Otobiyografisinde Al Foster’a da yer veren Miles Davis, sanatçıyı şu cümlelerle anlatıyor: “Onu ilk kez Manhattan 95. caddedeki Cellar kulüpte çalarken gördüğümde, içindeki ritm duygusuna çarpıldım. Notaları dokundurması gereken yerleri çok iyi biliyordu. Al, herkes için çalabilir ve ritmi sonsuza kadar götürebilirdi.”

Sanatçı; Joe Henderson, Freddie Hubbard, McCoy Tyner, Wayne Shorter, Bobby Hutcherson, John Scofield, Pat Metheny, Charlie Haden, Randy & Michael Brecker, Bill Evans George Benson, Kenny Drew, Carmen McRae, Stan Getz, Toots Thielemans, Dexter Gordon and Chick Corea gibi türünün çok önemli cazcılarıyla konser ve albüm çalışmaları da yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT