Alan Luna - Mike van Duuren - 3Sacrowd

Tarihler: 27 Ocak 2012 Cuma ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 01:00

Yer: Supperclub

Ücret: 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Supperclub

Adres: Muallim Naci Cad. No: 65 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 261 19 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2012 ~ Oca 28, 2012

3Sacrowd, Alan Luna, Mike van Duuren ve Bart Hendrix’in ortak DJ grubudur. Hepsi de Hollanda ve Hollanda dışında bulunan en iyi club’ların çoğunda çalan ve çok itibar gören DJ’lerdir. Şu anda hepsi kendi etkinliklerini düzenliyor ve bunun yayılmasında birbirlerine yardımcı oluyorlar. Ayrıca stüdyo çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Bu ortak çalışmanın kimyasına tanıklık etmek çok heyecan verici, üçünün de mix liderleri olduğunu göz önünde bulundurursak, yaratıcı ve yenilikçi bir müzik ortaya çıkıyor.

Heyecanlandırıcı, derin, canlandırıcı, gerçek house müziği ve daha fazlasını düşünün! Bundan daha fazla elektik ve çeşitlilik olamaz!

DJ Alan Luna ve DJ Mike van Duuren

Hollanda’da tüm şehirlerde en çok rezervasyon yapılan gruptur. 2010 senesine bakacak olursak eğer; Queen’s Day (grup üyelerince tam bir kaostu), Rockit, Loveland, Dance Valley, Sneakerz gibi sıcak yaz festivalleri ve Türkiye, Fransa, İspanya gibi birçok ülkeyi kapsayan bir Avrupa turunu görebiliriz.

Grup ayrıca göz kamaştırıcı club’lardan Supperclub ve Supperclub Cruise’da da resident DJ’lik yapmaya devam ediyor. Bu ikilinin başarılarındaki en büyük faktörlerden biri eğlenme duyguları; güzel bir konser onlar için; sadece güzel bir dinleyici, güzel bir ses sistemi ve güzel melodilerden oluşmuyor.

DJ Alan Luna, DJ Mike Van Duuren ile Supperclub İstanbul Dj’leri Hakan Zanbak ve Mehmet Okumuş’un haftasonun özel müzikleri ve etkileyici dans performanslarıyla MC Performer Miss Jiggy , Deva M , Perform-Art by Shafak , Natasha ve Veronica ile eğlenceye doyduğunuz bir hafta sonu gireceksiniz. 3SACROWD’ın kendi cümlesiyle : “otele peruklu bir şekilde dönmek, karanlık barlarda uyuyakalmak veya şehrin bambaşka bir bölgesinde uyanmak” Eğlencenin gerçek tanımı !

Rezervasyon için tel: 0 212 261 19 88 www.supperclub.com http://3sacrowd.nl/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT