Alarga Lansman Konseri

Tarihler: 13 Haziran 2018 Çarşamba ~ 13 Haziran 2018 Çarşamba 13 Haziran 2018 21:00

Yer: Cemiyet

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2018 ~ Haz 13, 2018
Alarga Lansman Konseri, 13 Haziran'da Cemiyet mekanında sizlerle...

Çağın Kırca’nın söz ve müzikleri etrafında 2014’te bir araya gelen Alarga, Kings of Convenience, Beirut ve Jason Mraz’a bir grup kurdurma fikriyle yola çıktı. Çağın Kırca (Vokal-gitar), Hakan Karaaslan (Trompet), Ozan Özgül (Bas) ve Can Sürmen’den (Davul) oluşan grup, art arda çıkardığı üç EP’nin ardından ilk albümü Mono’yu 2015’te yayınladı.

Sofar Ankara, B!P Akustik ve Pürtelaş 3+1 gibi platformlardaki performanslarıyla beğeni toplarken özellikle “Bu Çok İnsani Bi’ Şey” ile daha geniş bir kitleye ulaştı. 2016’da “Göründüğü Gibi Değil” adlı tekliyle “zamansız zamanlar”a bir kez daha selam yolladı. İsmini bir denizcilik teriminden alan Alarga, türlerin gün geçtikçe birbiriyle konuşmaya, aralarındaki ayrımın da iyiden iyiye ortadan kalkmaya başladığı günümüz müzik dünyasında bu terime, kendisine ve dinleyicisine tek bir türe bağlı olmama lüksünü tanımak için başvuruyor. Bu lükse dayanarak Mart 2018’de dinleyiciyle buluşan tekli “Bu Şehrin Zaptiyesi”, grubun 4 Mayıs 2018’de yayınlayacağı yeni albüm Bilmende Fayda Var’da benimsediği daha hareketli ve melodik tarza geçişi kolaylaştıran bir köprü niteliğinde...

Umudu kaybetmemeye yönelik çağrıların önemini yadsımayan Bilmende Fayda Var, bunun kimi zaman beraberinde getirdiği atalete ise şüpheci yaklaşma niyetinde. Bu doğrultuda albümün ana cümlesini “Hiçbir Şey Yokmuş Gibi Yapmayın” olarak belirleyen Alarga, “Güzel günler göreceğiz” kehanetinin ancak böyle gerçeğe dönüşebileceği görüşünde.Albümdeki şarkıların söz ve müzikleri Çağın Kırca’ya, düzenlemeleri Alarga’ya ait. Görsel materyaller bir kez daha Tuba Mücella Kiper’in müthiş hayal gücünün, vokal kayıtları Abdurrahman Tarıkçı’nın yetkin ellerinin, enstrüman kayıtları ise Fade Out StudiosStüdyo Tını’nın dolaylı ortaklığının mahsulü. Kayıt ve miksler Yüzyüzeyken Konuşuruz’un Akustik Travma’sının ve Son Feci Bisiklet’in Kötü Şeyler’inin en büyük sebeplerinden Tahsin Güngör Aktürk’ün, mastering ise geçmişte Allah-Las, Animal Collective, Jimmy Eat World ve Manchester Orchestra gibi gruplarla çalışan Dave Cooley’nin imzasını taşıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT