Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu

Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu

Tarihler: 08 Nisan 2017 Cumartesi ~ 08 Nisan 2017 Cumartesi 08 Nisan 2017 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 105.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL 4. Kategori - 60 yaş üstü 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2017 ~ Nis 8, 2017
Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, sanatın engel tanımadığını bizlere bir kez daha göstermek için, daha önemlisi sizlerle beraber kaybettikleri arkadaşlarını anmak adına, 8 Nisanda CRR Sahnesinde olacak.

25.12.2016 tarihinde Soçi’den bir uçak kalktı. Kalkıştan 20 dakika sonra Karadeniz üzerindeyken düştü. Bu uçaktaki 64 kişi Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu mensubuydu. Tamamı hayatını kaybetti… Dünyanın en eski ve en büyük korolarından biri olan Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, büyük savaşlara tanıklık etmiş, bu dönemlerde dahi müziğe katkı vermeye devam etmiştir. 


Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu

1928 yılında “Kızılordu Merkez Evi”nde kuruldu. 80 yıllık tarihe sahip olan Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu ve Dans Topluluğu, milyonlarca insanın kalbini kazanıp dünyanın her köşesinde şöhrete kavuştu. Kurulduktan sonra topluluğun dans yönetmenliğini Pavel İvanoviç İlyin (1881-1953) yaptı. Müzik yönetmenliğini ise Ünlü Şef Aleksandr Vasilyeviç Aleksandrov (1883-1946) yaptı.
1946 yılında Aleksandr Vasilyeviç’in ani ölümünden sonra koronun sanat yönetmeni ve baş koro şefi olarak oğlu Boris Aleksandrov atandı. Boris, koronun dünya çapında ünlü olması, herkesin sevgisini kazanması, milyonlarca Sovyet ve yabancı dinleyicinin gözünde popüler olması için babasının yolundan ilerledi. Savaş sonrası, Boris Aleksandrov başkanlığında koro, 68 defa yurt dışına çıktı ve onlarca seyircinin coşkun alkışlarına layık görüldü.

Geçtiğimiz yıllarda 80. yıldönümünü kutlayan koro, daha genç ve dinamik haliyle karşımızda ve yeni programlarını sunmaya hazır.  Kızılordu Koro ve Dans Topluluğu sanat kariyerinin zirvesinde olup uzak bölgelerde, savaş bölgelerinde, Rusya Federasyonu’nda ve diğer ülkelerde konserler vererek seyircilerine ve dinleyicilerine pozitif enerji aktarmaya devam ediyor. Bu konserde Aleksandrov Rus Kızılordu Korosuna Kremlin Başkan Yardımcısı, Duma Kültür Komitesi Başkan Yardımcısı ve Duma Milletvekilliği görevini hâlâ sürdüren, Rusya Devlet Sanatçısı Iosif Kobzon da eşlik edecek.

Iosif Kobzon

Kobzon 1958 yılında resmen Moskova'da şarkıcılık kariyerine başladı ve Gnessin Enstitüsü'ne kabul edildi. Birkaç yıl Moskova'da önemli besteci Arkadi Ostrovski ile birlikte çalışma fırsatı yakaladı. Tenor Viktor Kokhno ile düet yaptı ve Mark Fradkin, Alexander Dolukhanyan ve Yan Frenkel gibi dönemin seçkin bestecilerinin eserlerini seslendirdi. 1964-1982 yıllarında Leonid Brejnev'in iktidarı süresince resmi pek çok konser verdi ve 1980 yılında SSCB Halk Sanatçısı onuruna layık görüldü.Iosif Kobzon eski SSCB'nin pek çok şehrinde solo konserler verdiği gibi ABD, Panama, Ekvador, Bolivya, Uruguay, Kosta Rika, Arjantin, İsrail, Kongo Cumhuriyeti, Zaire, Angola, Nijerya, İspanya, İsveç, Almanya, Yunanistan, Finlandiya ve Portekiz'de de Sovyet temsilcisi olarak uluslararası konser turları düzenledi.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT