Alen Islamovic

Tarihler: 24 Nisan 2019 Çarşamba ~ 24 Nisan 2019 Çarşamba 26 Nisan 2019 21:00

Yer: Dorock XL Beşiktaş

Ücret: 1.Avantajlı Dönem Ayakta – 95.00 TL*Bilet fiyatları kapıda yükselecektir. -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ortabahçe Caddesi, No:23/4 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0534 648 15 81

Web: http://dorockxl.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2019 ~ Nis 24, 2019
Yugo rock’ın dev grupları Bijelo Dugme ve Divlje Jagode’nin efsane solisti Alen Islamoviç, grubu ile 26 Nisan’da Dorock XL Beşiktaş’ta!

Alen Islamoviç bu konserinde LIPE CVATU, HAJDEMO U PLANINE, RUŽICA SI BILA, AKO IMA BOGA, ALCATRAZ, LOPOV, ĐURĐEVDAN, A I TI ME IZNEVJERI, TI SI SAMO TI, HEROIN, NESREĆO MOJA gibi Balkan rock tarihinin en büyük hitlerini seslendirecek.

Kariyerine dönemin en gözde rock grubu "Divlje Jagode" ile başlayan Alen Islamoviç, Balkanlar’da rock müziğin en sevilen seslerinden biri olmuştu. 1986 yılında grup dağıldığında Goran Bregovic tarafından dönemin bir diğer efsanevi rock grubu Bijelo Dugme’ye katılması için davet edildi. Tarihin en popüler Yugo rock grubu Bijelo Dugme’nin solistlerinden biri olan Alen Islamoviç, grubun "DJURDJEV DAN, HAJDEMO U PLANINE, RUZICA SI BILA, EVO ZAKLECU SE” gibi hit parçaları ile döneme damga vurdu.

Alen Islamoviç, grubu ile 26 Nisan’da Dorock XL Beşiktaş’ı sarsmaya geliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler kesinlikle mekana alınmayacaktır.- Etkinliğe bilet almış her müşteri 18 yaşından büyük olduğunu ve bilet iadesi yapılmayacağını kabul ve taahhüt eder.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 21:00'dir.- Etkinlik ayakta düzende gerçekleşecektir.- Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizatör firma, diğer misafirleri rahatsız eden /edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik katılımcıları, etkinliğin sonuna kadar biletlerini ve/veya bilekliklerini saklamakla yükümlüdür. Aksi halde seyircinin etkinliğe katılmasına izin verilmeyecektir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT