Alessandro Safina ve Arkadaşları

Alessandro Safina ve Arkadaşları

Tarihler: 11 Ağustos 2019 Pazar ~ 11 Ağustos 2019 Pazar 11 Ağustos 2019 21:00

Yer: Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 170.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 130.00 TL 5. Kategori - 100.00 TL 6. Kategori - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 2053. Sok. Çeşme İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2019 ~ Ağu 11, 2019

Alessandro Safina, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek.

Alessandro Safina, düet’te Nez, harp soloda Victor Espinola (from Yanni Orc) ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası...

Dünyaca ünlü pop tenor tekrar ülkemizi yeni bir şov ile ziyaret edecek. Ancak bu sefer farklı bir amaç için; Türkiye’de ilk kez uluslararası bir sanatçı “Sahipsiz Hayvan Barınakları“ yararına bir konser vermeye geliyor.

Daha evvel “Sezen Aksu, Sertab Erener, Ferhat Göçer ve Meyra ile düet şarkıları ile ülkemizde de gönülleri fetheden Italyan tenor, Çeşme Cesal derneğinin düzenlediği, Çeşme Belediyesi'nin, Power Tv‘nin katkıları ile Çesme'deki hayvan barınakları yararına bu konseri verecek, ama yanında sürpriz konuklar olacak.

Bu sefer Safina Turkiye'nin güzel, kıvrak ve güçlü sesi Nez ile düet iki şarkı söyleyecek ve yanlarında dünyanın en usta harpçısı olarak bilinen Türkiye’de Yanni sevenlerin de çok yakından tanıdığı Victor Espinola eşlik edecek. İzmir Devlet Senfoni’den 45 kişilik bir orkestranın da eşlik edeceği muhteşem bir konser yani “Yazın Konseri” sizi bekliyor.

Bayramın ilk günü hem muhteşem bir şov seyredin, hem de sizin de sokaktaki yardıma muhtaç hayvanlara bir yararınız dokunsun. Bu şov 10 Ağustos’ta Aya Yorgi Shayna Plajı'nda Safina’nın host edeceği bir de Pre partisi olacak. Bu partinin de geliri, Shayna Beach tarafından sahipsiz hayvanlara bırakılacak.

Bu partide hem Safina ile tanışabilecek hem de Victor Espinola’dan Dj Drummer Jay eşliğinde inanılmaz bir harp ve davul şov seyredebileceksiniz.

- PDF bilet çıktılarınızı veya QR kodlarınızı giriş öncesinde hazır bulundurunuz.- Barkodlu giriş kontrolü yapılacaktır.- Tüm yaş grupları bilete tabidir.- Organizasyon şirketi katılım şeklini uygun bulmadığı kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.- Satılan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Kayıp ve çalıntı biletler için işlem yapılmaz.- Etkinlik başlamadan 15 dk.önce salondaki yerinizi almanız önemle rica olunur.- İzmir Valilik makamının 19.07.2019 tarih ve 41330036-470-E.38680 sayılı kararı ile 19.07.2019 tarihinde başlayıp 18.10.2019 tarihinde bitecek.- Rehabilitasyon merkezi yapmak ve mama almak amacı ile Ovacık Manastırmevkiinde bulunan Çesal Doğa ve Hayvan Severler Derneği tarafından yapılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT