Alexander Rudin

Tarihler: 08 Mayıs 2022 Pazar ~ 08 Mayıs 2022 Pazar 08 Mayıs 2022 19:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 88.00 TL 2. Kategori - 55.00 TL 3. Kategori - 33.00 TL 4. Kategori - İndirimli (Öğrenci ve 60 Yaş Üstü) - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2022 ~ May 8, 2022
Kulağınızdan ve hafızanızdan silinmeyecek bu özel konseri kaçırmayın.

Alexander Rudin sanat yönetmeni, şef ve viyolonsel 
Elvin Hoxha Ganiyev keman 

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) Yaylı Sazlar için Dörtlü, Sol Majör K.156
Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847) Mi minör Keman Konçertosu
Luigi Boccherini (1743-1805) Sol Majör Viyolonsel Konçertosu
Felix Mendelssohn Bartholdy (1809- 1847) Yaylı Sazlar için Mi bemol Majör Sekizli (Orkestra Versiyon)

Dünyaca ünlü viyolonsel virtüözü, orkestra şefi, piyanist, klavsenci, profesör, eski notalar araştırmacısı, oda müziği notaları edisyonları hazırlayan bir yazar, orijinal müzik serileri yaratıcısı kısacası evrensel müzisyen Alexander Rudin; genç yaşına pek çok prestijli ödül sığdıran Elvin Hoxha Ganiyev ile aynı sahnede! Alexander Rudin’in hem solist hem şef olacağı konserde sanatçılara Rudin tarafından tam bir orkestraya dönüştürülen Musica Viva Oda Orkestrası eşlik edecek.

- İndirimli biletler; öğrenci, öğretmen, basın kartı sahipleri, 60 yaş üstü, engelli vatandaşlar, gaziler, şehit dul ve yetimleri için geçerlidir.- CRR Konser Salonu’ndaki etkinlikler pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı kabul etmiş sayılır.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekâna gelmeden önce, HES kodu alması gerekmektedir. Hayat Eve Sığar uygulaması “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilinir.- CRR Konser Salonu güvenlik noktasından geçmeden önce temassız ateş ölçer ile vücut ısı ölçümü yapılmaktadır.- Mekanda bulunulan süre boyunca maske takılması zorunludur.- Seyircilerin pandemi kurallarına göre düzenlenmiş mesafeli oturma düzenine uyması ve belirtilen koltuklarda oturması zorunludur.- CRR Konser salonu Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı nano gümüş iyon teknolojisi ile etkinlik öncesi, etkinlik aralarında ve etkinlik sonrası dezenfekte edilmektedir.- Mekan içerisindeki ortak alanlarda el dezenfektan üniteleri bulunmaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı çocuk etkinlikleri hariç salona alınmaz.- Salonun içerisine her türlü yiyecek ve içecek sokulması yasaktır.- Konser başladıktan sonra salona giriş yapan seyirciler balkon kısmına yönlendirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT