Aleyna Tilki

Tarihler: 07 Eylül 2019 Cumartesi ~ 07 Eylül 2019 Cumartesi 07 Eylül 2019 11:00

Yer: Afyon Motor Sporları Merkezi

Ücret: Giriş - Yetişkin - 100.00 TL Giriş - Çocuk - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2019 ~ Eyl 7, 2019
Aleyna Tilki, Afyon Motofest'te MXGP Dünya Motokros Şampiyonası etkinliklerinde...

Cevapsız Çınlama’ ve ‘Sen Olsan Bari’ şarkılarıyla yakaladığı başarıyı geçen yıl çıkardığı ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Dipsiz Kuyum’ şarkılarıyla zirveye çıkaran Aleyna Tilki, sahne showları ve sürpriz repertuvarı ile 7 Eylül akşamı sevenleriyle buluşacak.

Uluslararası Afyon Motosiklet Festivali'nde 3 Dev isim, 10'larca ücretsiz etkinlik, Kamp Alanı, Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve bilet alanlara çekiliş ile sürpriz hediyelerden kazanmak için çekilişe katılabilirsin.

Bir Bilet İle;
Çadır veya Karavan Kampı kurabilirsin,
3 Gün boyunca onlarca etkinliklerden ücretsiz faydalanabilirsin,
Harika sanatçıların canlı konserlerini katılabilirsin,
Hediye yağmuru için çekilişe katılabilrsin,
Dünya Motokros Şampiyonası'nı seyredebilirsin,
Avrupa Motokros Şampiyonası'nı seyredebilirsin
Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası seyredebilirsin.

- Satın alacağınız bilet, 3 gün (06.09.19- 08.09.19) için tüm konser, yarışlar ve etkinliklerde geçerlidir.- PDF bilet uygulaması vardır. Biletinizin çıktılarını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Bilet çıktısı olmayan seyirciler etkinlik alanına giriş sağlayamayacaktır.- Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur.- Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Bilet iadesi ve değişimi yapılmayacaktır.- Türkiye Motosiklet Federasyonu, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Türkiye Motosiklet Federasyonu bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.-  Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Festival alanında otopark mevcuttur.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.- 0-6 yaş ücretsiz ve 7-12 yaş bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT