Aleyna Tilki

Tarihler: 11 Ağustos 2019 Pazar ~ 11 Ağustos 2019 Pazar 11 Ağustos 2019 22:30

Yer: Zayo Beach Yalıkavak

Ücret: Sahne Önü - 224.00 TL Orta Kısım - 168.00 TL Arka Kısım - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2019 ~ Ağu 11, 2019
Yalıkavak'ın en yenilikçi ve trend mekanı Zayo Beach Yalıkavak'ta, 1 Ağustos tarihinde Aleyna Tilki dinleyicisiyle buluşuyor.

- Belirtilen saat konser başlangıç saatidir, kapı açılış saati ise 19:30'dir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçüklerin yanında en az bir 18 yaş üstü bireyin yanında olması gerekmektedir.- Etkinlik alanından çıkıldıktan sonra tekrar giriş yapılamaz.- Etkinlik alanına selfie çubuğu, profesyonel fotoğraf makinesi ve kamera, yanıcı ve patlayıcı madde, (deodorant, sprey v.b. dahil olmak üzere), plastik şişe, teneke kutu, uyuşturucu, parlayıcı, kesici ve/veya delici olarak kullanılabilecek her türlü alet, lazer imleci ve her türlü yasa dışı madde ile girmek yasaktır. - Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek kabul edilmeyecektir. Etkinlik alanına yiyecek - içecek satışı gercekleşmektedir. - Güvenlik gerekçesiyle paketi açık ya da kapalı fark etmeksizin tütün mamülleri etkinlik alanına, kabul edilmeyecektir. Etkinlik alanında market fiyatlarından tütün mamülleri satışı gerçekleşmektedir.- Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu katılımcıya aittir. Biletix harici mecralardan alındığı saptanan biletlerin ve bilet sahiplerinin etkinliğe girişine izin verilmeyecektir. - Elektronik barkod sisteminden geçemeyen bilet ve bilet sahipleri etkinliğe girişine izin verilmeyecektir.- Organizasyon sahibi etkinliğe uygun görülmeyen kişileri gerçekliği onaylanmış biletlerinin ücret iade edilmek şartıyla alana kabul etmeme hakkına sahiptir. - Katılımcılar etkinlik alanına girişleriyle, etkinlik boyunca video ve fotoğraflarının çekilmesini; çekilen görüntülerin organizasyon tarafından tüm yazılı ve görsel mecralardan halka açık olarak kullanılabileceğini kabul etmiş sayılır. - Bilet alan ve/veya alana giriş yapan tüm katılımcılar yukarıda belirtilen şartlar ve koşulları kabul etmiş sayılırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT