Ali Erel

Tarihler: 05 Nisan 2012 Perşembe ~ 05 Nisan 2012 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2012 ~ Nis 5, 2012

Erken yaşlarda başladığı müzik yolculuğunda aralarında Jinga ve Money Talks’ın da bulunduğu çeşitli gruplarla çalıştıktan sonra kendi albümünü çıkarmaya karar veren Ankaralı besteci, söz yazarı, prodüktör, davulcu, gitarist Ali Erel, yeni ekibini kurarak ilk adımını attı.

Gitarist Onur Aymergen hem ekibin ilk parçası, hem de Ali ile birlikte albümdeki bestelerde en çok söz sahibi olan isim. Davulda Kangroove, Four In The Pocket ve Malabadi gibi gruplardan tanınan Mert Önal yer alırken, Engin Kaan Günaydın (New York Gypsy All-Stars) ve Akın Bağcıoğlu da konuk olarak kayıtlarda bulundular. Albümde klavye ve trompette Doruk Gönentür ve bas klarinette Kubilay Gürbüz yer alıyor. Bas gitarlar ise Osman Alkan ve Orhan Deniz tarafından çalındı. Konuk sanatçılardan bir başkası da saksafonda Onur Yüce. Albümdeki birçok parçanın gitarlarında Aymergen’e eşlik eden Ali, tüm synthesizerları ve “Düzeldim” adlı parçanın davullarını çalmış.

Albümün prodüksiyonu ve kayıtları Ali’nin Bodrum ve Ankara’da kurduğu ev stüdyolarında gerçekleştirildi. Mix masasında kendisine Osman Alkan eşlik ederken, mastering ise Londra’da Metropolis stüdyolarında Sting, Oasis ve Nick Cave gibi isimlerin albümlerini emanet ettiği Ian Cooper tarafından yapıldı.

En basit haliyle funk olarak tanımlanabilecek albümde caz, rock, blues, R&B ve neo-soul etkileri de bolca görülmekte. 12 şarkıdan oluşan “Değiştik” isimli albüm, Equinox Music etiketiyle satışa sunuldu.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT