Alican Şahin

Tarihler: 15 Şubat 2013 Cuma ~ 15 Şubat 2013 Cuma Saat: 21:00

Yer: The Mekan

Ücret: 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 2 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2013 ~ Şub 15, 2013

Alican Şahin 1992 yılının 14 Ağustos günü Artvin'in Borçka ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Borçka Atatürk İlköğretim okulunda tamamladı.Lise öğrenimine Artvin Anadolu Meslek Lisesi'nde devam etti. Lisenin birinci döneminde müziğe ilk adımını attı. Lise arkadaşlarının kurduğu grupta (Zmebi) solist olarak yer aldı.Kısa bir süre içinde kendini geliştirerek Artvin'de tanınmış bir isim haline geldi. Birçok etkinlikte (Hopa Festivali, Uluslararası Arhavi Festivali, Kemalpaşa Halk Festivali, İstanbul Bahar Şenlikleri, Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri) ve buna benzer birçok festival, konserlerde yer aldı.

Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul'a,müzik adına daha büyük adımlar atmak için yola çıktı. Birçok müzisyenle tanışarak bu alanda kendini geliştirdi. Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde 6 ay boyunca solfej ve nota eğitimi aldı.Birçok Karadeniz sanatçısına gitar ve back vokal olarak program ve konserlerinde eşlik etti. Bunların yanı sıra İstanbul'da tanınmış eğlence mekanlarında kendine ait birçok sahnesi oldu ve devam etmektedir. Kendine ait birçok şarkı sözü ve besteleri bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT