Alice Gold

Tarihler: 09 Aralık 2011 Cuma ~ 09 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: indigo

Adres: Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi Akarsu Sokak No:1-2-3-4-5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2011 ~ Ara 9, 2011

DÜNYACA ÜNLÜ İNGİLİZ SÖZ YAZARI VE ŞARKICI “ALİCE GOLD” INDIGO SAHNESİ’ NDE!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen Tomtom’ un gözde mekanlarından Indigo’da , 09 Aralık Cumartesi Günü muhteşem sesi ile “Alice Gold” sahne alıyor.

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Tomtom, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Indigo, bugüne kadar yaptığı eşsiz projelere bir yenisini ekliyor. İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Alicia Gold’u İstanbul’da dinleme şansını kapınıza getiriyor. Alice Gold’un 22 kısa günde kaydettiği “Seven Rainbows” albümü Temmuz 2011’de piyasalara çıkarak tüm dünyanın ilgilisini üzerine çekti.

Dan Carey ile kaydettiği bu albümünde pop müzik yaptığını ancak rock and roll ve psikedelik müzikten de bolca ilham aldığını söylüyor. Dünya çapında birçok kulüpte sahne almış olan “Alice Gold” 09 Aralık Cumartesi günü Indigo sahnesinde tüm müzik severleri bekliyor.

Bu muhteşem performans izlemek, unutamayacağınız bir eğlence yaşamak için sizleri 09 Aralık Cumartesi günü, Indigo sahnesi sizleri bekliyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT