All We Are + Optimo (Espacio)

Tarihler: 15 Aralık 2017 Cuma ~ 15 Aralık 2017 Cuma 15 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1. Dönem - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2017 ~ Ara 15, 2017
Geçtiğimiz haziran ayında yayımlanan ikinci albümü Sunny Hills’le yeni nesil indie rock’ın en kayda değer gruplarından biri olmayı sürdüren All We Are, Türkiye’de ilk kez 15 Aralık’ta Garaj’da!

"All We Are’la yaşayacağınız tatlı indie rock rüyasının sonrasında ise gece, çok ama çok büyük bir partiye evriliyor. Geçtiğimiz günlerde 20. yılını The Black Madonna, Ben UFO ve Midland gibi isimlerin katıldığı tek günlük bir festivalle kutlayan efsanevi kulüp gecesi Optimo’nun kurucuları Twitch ve Jonnie Wilkes, yani Optimo (Espacio), meşhur parti canavarı setlerinden biriyle Türkiye’de ilk kez Garaj’da!

All We Are

İlk bakışta Temel fıkrasının İngiltere şubesi gibi gelen bir başlangıç hikayesi var. Liverpool’da yaşayan bir İrlandalı Richard O’Flynn, bir Norveçli Guro Gikling ve bir Brezilyalı Luis Santos’un beraberliğiyle The xx, Rhye ve Wild Beasts sevenin tereddütsüz seveceği bir albüm ortaya çıkıyor.

- İlk dinleyişte aşk

Guro Gikling’in yüksek oktavlarda ikamet eden vokalleri, modern bir melankoli algısı, ilk dinleyişte zihinlerde yer eden gitar melodileri. Grupla aynı ismi taşıyan çıkış albümündeki I Wear You, Feel Safe ve Keep Me Alive gibi pop ile rock’ın üstüne R&B usülü vokaller serpen şarkılarda bu üç unsur resmen şov yapıyor.

“Psychedelic boogie” şeklinde tanıttıkları müziklerindeki en büyük amaçları ise dinleyicilerin dans etmesini sağlamak. Bunu da gayet güzel başarıyorlar!

- Ünlü plak şirketi Domino’nun yeni yıldız adayı

Kariyerlerine böyle başladılar. Akıcı, tatlı ve melankolik şarkılarıyla daha fazlası olma yolunda London Grammar’la çıktıkları turnede ise hayli beğeni topladılar.

- Yepyeni bir yön: Sunny Hills

Haziran ayının başında yayımladıkları yeni albüm Sunny Hills’te ilk albümden farklı yollara da saptılar, post-punk sularında yüzdüler ve yine başarılı oldular. 

Optimo (Espacio)

- Vaziyet alın
Ne demiştik? İskoç ikili Twitch ve Jonnie Wilkes’ın Glasgow’da 1997 yılında başlayan kulüp gecesi, 20 yılda bir efsaneye dönüşerek dünyanın en uzun soluklu kulüp gecesi apoletini aldı. Bu apoletle birlikte dünya çapında dans pistlerini titreten ikili, techno ağırlıklı; ama yeri geldiğinde funk, rock veya etnik birikimlerini de maharetle sergiledikleri, akışı asla tahmin edilemeyen ama sonucunda dinleyicileri eğlenceden zıvanadan çıkartan setlere imza attı.

Örnek mi? Youtube’a girin ve “optimo ava” diye aratın. Karşınıza çıkacak set, yeri göğü ustalıkla işlenmiş bir setle inletmekle kalmıyor; ev/ofis nerede dinlenirse dinlensin, AVA Festival’da ikiliye eşlik eden dinleyicilerin yanına ışınlıyor.

- Optimo (Espacio)’yu alanında zirveye taşıyan sır

Onlar için klasik akışta giden bir setin hiçbir anlamı ve önemi yok. Hem Optimo’yu hem de Optimo (Espacio)’yu 20 yıldır büyüttükçe büyüten şey de tam olarak bu!

Katıksız eğlence, tabanlarınıza kramplar girene kadar dans ve “Bugüne kadar neden İstanbul’a gelmediler?” sorusuyla birlikte kapanış.
- Kimler geldi kimler geçti... (Remix)

LCD Soundsystem, Atom Heart, Luciano, Four Tet ve Justus Kohncke’yle omuz omuza çalmış; bu isimleri Optimo’da ağırlamış bir ikiliye her gün rastlayamazsınız.

- N’olur zinde gelin

Siz iyisi mi üstünüze değil de ayaklarınıza rahat bir şeyler giyin. Öncesinde oyuna All We Are’la indie pop rock başlayın, sonrasında ise Optimo (Espacio)’nun şehrin uzun süredir göreceği belki de en eğlence doz aşımı garantili setiyle sabahın ilk ışıklarını karşılayın."




- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT