Alper Maral - Piyanobaşı

Tarihler: 19 Mart 2010 Cuma ~ 19 Mart 2010 Cuma - Saat: 19:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 31,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adlı Apayadın Sok. No: 1 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2010 ~ Mar 19, 2010

Parti değil ama... Piyano başında buluşan ehl-i keyif müzik düşkünleri için sonsuz bir repertuardan seçme yapıtlar: 1920’lerden 1980’lere; balad, blues, swing, samba, bossa nova, hatta özgür doğaçlamaya uzanan engin bir caz yelpazesini Broadway’den 52. Cadde’ye, Berlin’den Rio’ya arşınlayacaksınız. Tam anlamıyla “serbest klasman”da sayılacak bu konserde ev sahibiniz atölye çalışmalarından tanıdığınız Alper Maral. Bu defa piyanun başına geçen sanatçı, konserden çok ev atmosferinde geçecek bu neşeli etkinlikte çalınan müziklerin mutfak kapısını sizin için aralayacak. Şarkı söylemek, parça istemek, dolaşmak, hatta piyanoya geçmek serbest!

Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılmamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır. Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır. Etkinliklere 8 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. Etkinlik öncesinde cep telefonlarınızı kapatmayı lütfen unutmayın. Borusan Müzik Evi’nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir. Borusan Müzik Evi’nin, elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT