alt-J

alt-J

Tarihler: 15 Haziran 2022 Çarşamba ~ 15 Haziran 2022 Çarşamba 19:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Genel Satış - Sahne Üstü Ayakta / Standing / General Admission - 591,00 ₺ Oturmalı Uzak Görüş / Seated Distant View - 433,50 ₺ Oturmalı Kısıtlı Görüş / Seated Limited View - 328,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2022 ~ Haz 15, 2022

Gwil Sainsbury, Joe Newman, Gus Unger-Hamilton ve Thom Green’in 2007 yılında kurduğu İngiliz indie rock grubu Alt-J, PSM Loves Summer kapsamında 15 Haziran 2022’de Zorlu PSM’de!

Üçgen sembolüyle ifade edilen Alt-J’in ilk albümleri ‘An Awesome Wave’, Mayıs 2012'de Avrupa'da ve Eylül 2012'de Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürüldü ve 2012 İngiliz Mercury Ödülü'nü kazandı. Sainsbury, 2014'ün başlarında gruptan ayrıldı. İkinci albümleri This Is All Yours, 22 Eylül 2014'te yayınlandı ve Birleşik Krallık'ta doğrudan bir numaraya yükseldi. 2017'de grup üçüncü stüdyo albümleri Relaxer'ı yayınladı.

Şu anda trio olarak çalışmalarını sürdüren Alt-J, indie rock, indie pop, art rock ve folktronica türlerinde dünya çapında sevilen isimler arasında yer alıyor.

Kısa kısa…

Grubun gerçek adı üçgen şeklindeki Δ sembolüdür ve parçalarında sıklıkla üçgenlere gönderme yapar. Örneğin, "Tesselate" şarkısında "üçgenler benim en sevdiğim şekildir"denr ve konserler sırasında parmaklarıyla üçgen sembolü yaparlar. Ne var ki üçgen sembolünün onlar için sadece görsel olarak çekici bir şekil olmasından dolayı tercih ettiklerini söylüyor.

"Alt-J", bir Apple Mac bilgisayarında Δ sembolünü oluşturmak için kullanılan tuş dizisinden gelir: Alt+J.

Grubun ilk albümü An Awesome Wave'in kapak resmi, Ganj Nehri'nin Bangladeş'teki Bengal Körfezi ile buluştuğu, dünyanın en büyük nehir deltasının tepeden görünümünü gösteriyor.

Alt-J önceleri "Daljit Dhaliwal" ve ardından "Films", olarak biliniyordu, ancak daha sonra "The Films" adında bir Amerikan grubu zaten var olduğu için "alt-J" olarak değişmek zorunda kaldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT