Alternative Park: Thirty Seconds To Mars

Tarihler: 18 Haziran 2013 Salı ~ 18 Haziran 2013 Salı 15:00

Yer: Parkorman

Ücret: Sahne Önü Ayakta - 200.00 TL Saha İçi Ayakta - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

Sanatçılar: !!!, The Maccabees, Thirty Seconds To Mars

Vodafone Istanbul Calling, Vodafone’nun ana sponsorluk ve Garanti Bankası’nın resmi sponsorluk desteğiyle dört aya yayılan, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor. Farklı müzik türlerindeki birçok dünya starının şehrin farklı bölgelerindeki mekanlarda  sahne alacakları konserler, festivaller ve partilerle bu sene İstanbul’un ve Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturacak; Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com'u takipte kalın!

23 Haziran’daki Vodafone İstanbul Calling’in indie müzik konser serisinin devamı niteliğindeki Alternative Park gününde Thirty Seconds To Mars ve The Maccabees öncesinde yabancı performansların açılışını yapacak isim de belli oldu,  yeni nesil alternatif rock grubu !!! (chk, chk, chk) Parkorman’da izleyecilerle buluşmaya hazırlanıyor.
!!! (chk, chk, chk) Hakkında:
1996 yılında Sacramento, Kaliforniya’da oluşan, dans-punk grubu !!!, ilginç isimleriyle de tanınan bir grup haline gelmeyi başardı. Aynı zamanda “chk chk chk” diye de telaffuz edilen grubun adı, üyelerin izlediği ve çok etkilendiği “The Gods Must Be Crazy” filmindeki bir sahneden geliyor.

Kendi adını taşıyan grubun ilk albümü 2000’de Gold Standard Laboratories tarafından yayınlandı. 2003’te "Me and Giuliani Down By the School Yard" parçası house temposuyla güçlü basların birleşimiyle ünlü Footloose müzikali’nin ana soundtrack’i olmayı başardı.Grubun beşinci albümü THR!!!ER İngiltere ve Amerika’da 29 ve 30 Nisan 2013 tarihinde piyasaya sürülecek.
The Maccabees Hakkında:
2003 yılında kurulan, beş kişiden oluşan (şarkıcı Orlando Weeks, basçı Rupert Jarvis, gitaristler Felix ve Hugo Beyaz ve davulcu Sam Doyle) Güney Londra’lı grup, muzik kariyerlerinin en yüksek noktasını 2012 de yaşadı.

Karışık pop, psychedelia ve duygu yüklü gitar ritimlerinden oluşan gittikçe büyüyen bir  başyapıt olan üçüncü stüdyo albümleri “Given To the Wild” İngiltere’de ilk beşe girmiştir ve ‘Pelican’, ‘Feel To Follow’ ve ‘Ayla’ single’ları çok büyük çıkış yakalamıştır. Bu albüm İngiltere’de satış başarısı da yakalayan önemli albümler listesinde yerini aldı. “Given To the Wild” yayınlandığı anda hit oldu ve Mercury Music Prize ödüllerinde yılın albümüne aday gösterildi.

The Stone Roses, Kate Bush, The Clash, Talk Talk ve David Bowie gibi müzisyenlerden ilham alan The Maccabees, eleştirmenler ve hayranları tarafından grubun müzik hayatında en başarılı döneminde olduğu ve 2012’deki albümün en iyilerden olduğu söyleniyor.2013’te grup dördüncü albümleri için kayıtlar yaparken Amerika, Kanada ve Meksika’da turneye çıkacak ve Avrupa’daki bazı seçkin festivallerde sahne alacaktır.

Thirty Seconds To Mars Hakkında:
Aktör olarak tanınan Jared Leto (Requiem for a Dream ve Fight Club filmlerinden) 30’lu yaşlarının ortasına geldiğinde müziğe olan ilgisini bir üst noktaya taşımaya karar vererek kardeşi, baterist Shannon Leto ile birlikte 1998 yılında Thirty Seconds to Mars’ı kurdu. Grubun ismi içinde bulunduğumuz toplumun ne kadar hızlı ve değişken olduğunu simgeleyen nitelikte aslında dünyadan kaçışın sadece saniyelik uzaklıkta olabileceğini ileri sürüyor.

Thirty Seconds To Mars, Güney Kaliforniya çıkışlı büyüleyici ve yaratıcı bir grup. 2000’lerde başarı bulan grup asıl ününü 2005’te platinum satan "A Beautiful Lie" albümü ile buldu. Grup son olarak bir ilke daha imza atarak yeni parçaları "Up in the Air"i NASA ve SpaceX işbirliği ile Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya yollayacak. Uzaya Dragon kargo kapsülü taşıyan Falcon 9 roketiyle Tom Mashburn’un karşılamasını yapacağı Uluslararası Uzay İstasyonu’na varacak. Leto ve grup arkadaşları bir önceki albümleri "This Is War" için yaptıkları 2 sene süren turnede tek bir albümle yapılan konser sayısıyla Guiness Dünya Rekorlarına girmistir (6 kıtada 60 ülke 311 den fazla konser).

- 14 yaş ve altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT