Amir John Haddad Flamenko Resitali

Amir John Haddad Flamenko Resitali

Tarihler: 07 Nisan 2018 Cumartesi ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi 07 Nisan 2018 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL 2. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2018 ~ Nis 7, 2018
Amir John Haddad Flamenko Resitali, 7 Nisan'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde...

Günümüzde flamenko sahnesinde, kişiliği, olgunluğu, sesi ve kendi stiliyle en iyi konser gitaristlerinden biri olarak kabul edilmektedir. El Amir, çok yönlü müzisyenlerden biridir. Yedi yaşında, flamenko gitar ve ud çalarak başladığı kariyerini  otuz yıldır sahnelerde sürdürmektedir.  Kapsamlı kariyeri boyunca, Yunan bouzouki ya da Türk sazı gibi geleneksel Akdeniz aletlerini, her birinin bir virtüözü olmak üzere diğerleri arasında elektro gitar, banjo ve bas gibi enstrümanları çalmayı öğrendi.

Almanya'nın Freiburg şehrinde dünyaya geldi. Flamenko, Arapça müzik, Rock, Fusion, Dünya müziği, Halk, Klasik, Hint müziği, Elektronik müzik, Funk, vb. gibi birçok müzik stilleri ile ilgilenmektedir. 1998'de Madrid'e taşındı ve efsanevi ve ünlü İspanyol Dünya müzik grubu Radio Tarifa'nın daimi üyesi oldu ve on yıl boyunca onlarla dünyayı gezdi. El Amir, çok sayıda tanınmış müzisyenle çalışmıştır.

Radyo Tarifa, Chambao, Marcus Miller, Juno Reaktörü (Matrix), Maria Dolores Pradera, Jorge Pardo (Ex-Paco de Lucía), Carmen Paris, Joaquin Sabina, Josemi Carmona (Ketama), Enrique de Melchor, Kroke (Steven Spielberg) Lola Greco, Joaquin Ruiz, Tomatito, Gerardo Nuñez, Raimundo Amador, Antonio Canales, Lole Montoya (Lole y Manuel), Shankar Mahadevan (John McLaughin-Shakti), Navajita Platea, Naseer Shama.

1999'da Madrid'deki Klasik ve Flamenko Dans Koreografileri Ulusal Yarışması'nda en iyi müzikal ve orjinal kompozisyon dalında 1.lik ödülü kazandı. El Amir, Paco de Lucia’nın yeğeni Jose Maria Bandera ile  "Canción Andaluza" adlı projeye imza atmıştır. Paco’nun anısına hazırlanan bu proje halen dünya sahnelerinde devam etmektedir.

2017'de Yunan Bouzoukisiyle, Vivaldi’nin mandolin için  do major konçertosu'nu seslendiren ilk müzisyen oldu. Bu güzel Akdeniz müziği için özel bir düzenleme ve uyarlama yaptı ve Madrid Ulusal Müzik Oditoryumu'nda İspanya Ulusal Orkestrası’yla beraber çaldı.

İki flamenko gitar albümü "Pasando Por Tabernas" (2006) ve "9 Guitarras" (2013) yaptı. Ayrıca Dünya müzik grubu Zoobazar "Uno" (2011) ve "Dos" (2014) ile Akdeniz ve Ortadoğu folkloru füzyonu gerçekleştirdi.

Halen Ekim 2018'de piyasaya çıkacak 3. flamenko gitar solo albümü hazırlamaktadır.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT