Amorphis

Amorphis

Tarihler: 15 Aralık 2019 Pazar ~ 15 Aralık 2019 Pazar 15 Aralık 2019 21:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Avantajlı dönem biletleri için son gün 13 Kasım 2019 Çarşamba Ayakta - 137.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2019 ~ Ara 15, 2019
%100 Metal iftiharla sunar Amorphis İstanbul’da!

Finlandiya’nın heavy metal güzellemesi Amorphis, kuzeyin en coşkulu melodileriyle 15 Aralık 2019 Pazar günü %100 Studio’da olacak.

1990 yılında temelleri atılan ve müzikal geçmişi başarılarla dolu olan Amorphis, metal dünyasının en geniş vizyonlu ekiplerinden. Death Metal ile çıktıkları yolda Metal müziğin tüm sınırlarına dokundular, yeni elementler eklediler ve en doğru tabirle kuzeyin modern destanlarını yazdılar. Grubun ilk dönem albümlerindeki yenilikçi sound ve death metalin geleneksel halk, psychedelia ve progresif unsurlarla birleşmesi sayesinde sağlam bir hayran kitlesi kazandılar ve bu özgün Amorphis imzası grubun müzikal tarzını belirlemeye devam etti.

2018 yılında yayınlanan Queen of Time ile grubun tüm kurucu kadrosu yıllar sonra tekrar bir araya geldi ve uzun yıllardır grubu özleyen Türk izleyicisi grubu Aralık ayında bu muazzam kadroyla karşılıyor olacak.

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Kapı açılış saati 20:00 , etkinlik saati 21:00’dır- Organizatör etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT