An Epic Symphony - Manga

Tarihler: 29 Mayıs 2021 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2021 Cumartesi 29 Mayıs 2021 20:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü Oturmalı VIP - 600.00 TL Saha İçi Oturmalı 1. Kategori - 400.00 TL Saha İçi Oturmalı 2. Kategori - 300.00 TL Tribün 1. Kategori - 200.00 TL Tribün 2. Kategori - 150.00 TL Tribün 3. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2021 ~ May 29, 2021
Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserler serisi başlıyor.

"Turkcell Platinum Istanbul Night Flight" konserler serisi artık Avrupa’nın en iyi event ödülleriyle 4. sezonunda dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.   

Volkswagen Arena'da gerçekleşecek olan konserler serisi Events Across Turkey organizasyonuyla dünyaca önemli dünya starlarına kapısını açmaya hazırlanıyor. 

2020 yılında Burgan Bank markasının da katkılarıyla Turkcell Platinum Istanbul Night Flight line-up’ın da dünyaca ünlü Hollywood starı The Music Critic Show gösterisiyle John Malkovich, Gramyy sahibi ve otoritelerce enstrümanında en iyisi olarak nitelendirilen Yo-Yo Ma, dünyaca ünlü Şef Jürgen Bruns yönetiminde Berlin Symphony Chamber Orchestra, her zamanki gibi özel quartet ekibiyle Karsu, Salzburg Symphony Chamber Orchestra ve 20 Şubat’ta Conductor / Composer Tuluğ Tırpan yönetiminde 80 kişilik kadrosuyla An Epic Symphony § Hayko Cepkin  ve 27 Şubat’ta An Epic Symphony § Manga olarak ilk kez dinleyici karşısına çıkıyor. Birinci bölümde ise ülkemizden dünyaya mâl olmuş sanatçı Korhan Başaran’nın koreograf hazırlamış  ve  geçtiğimiz seneden hatırlayacağımız usta oyuncu Yurdaer Okur’un,  Nazım Hikmet’in destansı eseri olan Kuvay-i Milliye performansını yeniden görme fırsatı bulacağız.” 

Sınırlı sayıda dinleyici ile buluşabilecek bu muhteşem performanslarda kaçırmadan yerinizi ayırtın. 

Events Across Turkey, sezon boyunca Biletix biletini ibraz eden seyircilerine Green Motion Car Rental’dan yapacakları araç kiralamalarda %20 indirim hakkı sunuyor!!

Turkcell Platinum Istanbul Nıght Flight
Etkinlik Takvimi:
01 Şubat 2021 - Yo -Yo Ma 
20 Şubat 2021 - An Epic Symphony § Hayko Cepkin & Yurdaer Okur 
27 Şubat 2021 - An Epic Symphony § Manga & Yurdaer Okur
07 Mart 2021  -  An Epic Symphony § Funda Arar  ( Turkcell Platinum Sound Flight Symphony )
12 Mart 2021 - Berlin Symphony Chamber Orchestra 
19 Mart 2021 - Salzburg Symphony Chamber Orchestra 
26 Mart 2021  - Karsu

- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.- Etkinlik alanı girişinde ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek olan ve/veya başka hastalık semptomları gösteren Seyirciler Etkinlik alanına alınmayacaktır. - Etkinlikte bulunan herkesin Etkinlik öncesi, sonrası ve süresince ağız ve burunlarını kapatacak şekilde maske takması zorunludur. Maskesi olmayan hiç kimse etkinlik mekanına alınmayacaktır. - Pandemi önlemleri sebebiyle Seyircilerin etkinlik başlangıç saatinden önce Etkinlik alanında olması gerekmektedir. Alana giriş ve çıkışlar kontrollü ve kademeli olarak yapılacaktır.- Etkinlik alanı içerisinde sosyal mesafe kurallarına ve işaretçilerine uyulması, alan içindeki yönlendirme ve uyarı anonslarına dikkat edilmesi gerekmektedir. - Tüm Seyirciler biletleri üzerinde belirtilen koltuk numaralarına göre oturmalı, sosyal mesafeye göre belirlenmiş koltuk düzenine riayet etmelidir.- Gişe önünde yoğunluğu ve teması engellemek amacıyla Etkinlik mekanı gişesinden fiziksel bilet satışı yapılmayacaktır. Satış ve bilet teslimi için online kanalların kullanılması gerekmektedir.- Etkinlikte 6 yaş sınırı vardır. 6 yaş üzeri tüm seyirciler bilete tabiidir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik süresince tüm Seyircilerin biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir.Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir.  - Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek Etkinlik alanına alınmayacaktır.- Etkinlik alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu Seyirciye aittir. - Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır.- Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı, Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT