An Epic Symphony - Sertab Erener

An Epic Symphony - Sertab Erener

Tarihler: 29 Ekim 2019 Salı ~ 29 Ekim 2019 Salı 29 Ekim 2019 19:30

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori - VIP - 950.00 TL 2. Kategori - 700.00 TL 3. Kategori - 500.00 TL 4. Kategori - 400.00 TL 5. Kategori - 300.00 TL - Tükendi! 6. Kategori - 200.00 TL - Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2019 ~ Eki 29, 2019
Event Across Turkey’in ‘signature’ projesi bu sene de Cumhuriyet Bayramı'mızda muhteşem bir konser hazırlıyor.

Şef /Composer Tuluğ Tırpan yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra ve tüyleri diken diken eden Bahcesehir University The Sound of Civilations Choir ile birlikte ülkemizin en önemli sanatçılarından Sertab Erener’in daha önce hiç bir yerde dinleyemeceğiniz performansıyla dinleyicilere yine unutulmaz bir gece yaşatacak. Birinci bölümde Night Flight Symphony Orchestra § Choir ile birlikte gerçekleştireceği performans yine unutulmayacaklar arasında yerini alacaktır.

Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserler serisi Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte hali hazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek konserlerde Events Across Turkey organizasyonuyla İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla buluşturuyor. 

Bu sene Events Across Turkey, Batu Mutlugil, Tuncer Tunceli, Deniz Tuzcuoğlu, Alper Cengiz, Bilge Kösebalaban, Göksenin, Doğan Duru ve daha bir çok isim ile Aya İrini’nin bahçesinde konserler öncesi misafirlerine mini konserler de sunuyor. "Bahçede Kim Var?” konsepti adı altında ülkemizin önemli müzisyenlerini dinleme imkanı bulacağınız çok özel performanslar 
sizleri bekliyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına profesyonel kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Turkcell Platinum kullanıcılarına sadece web sitesi üzerinden bilet alımlarında %20 indirim vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT