Anastasia Kobekına Solo Viyolonsel

Tarihler: 07 Aralık 2019 Cumartesi ~ 07 Aralık 2019 Cumartesi 07 Aralık 2019 16:30

Yer: Şerefiye Sarnıcı

Ücret: 1. Kategori - 76.50 TL 2. Kategori - 66.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL 4. Kategori - 26.50 TL - Öğrenci

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Binbirdirek Mh., Piyer Loti Cd. No:25 Fatih İstanbul

Telefon: (0212) 568 60 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2019 ~ Ara 7, 2019
Le Figaro tarafından rakipsiz olarak nitelenen ve tüm otoritelerce çağımızın en parlak yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Anastasia Kobekina ilk Türkiye konseri için Şerefiye Sarnıcı’nda..

"Kuşağının en parlak yeteneklerinden biri olan Anastasia Kobekina orkestra ile sahneye ilk kez altı yaşında çıktı. O günden bu yana Krzysztov Penderecki, Heinrich Schiff, Vladimir Spivakov ve Valery Gergiev yönetiminde Moscow Virtuosi, Kremerata Baltica, Viyana Senfoni Orkestrası, Konzerthaus Orchestra Berlin, Mariinsky Theater Orchestra gibi pek çok tanınmış orkestra ile sahneye çıkma fırsatı buldu.

Anastasia Kobekina Haziran 2019’da St. Petersburg’da XVI. Uluslararası Tchaikovsky Yarışmasında bronz madalya kazandı. 2018’de BBC Radio 3 programının “Yeni Kuşak Sanatçı”larından biri oldu ve aynı zamanda “Sommets musicaux de Gstaad” İsviçre Kış Müzik Festivalinde Prix Thierry Scherz ve Prix André Hoffmann ödüllerini aldı. Bu ödül ile birlikte İsviçre müzik şirketi Claves ile 2019 Nisan ayında bir albüm çıkardı.

Sanatçı 2019-2020 sezonunda Royal Liverpool Philharmonic Orchestra ile ilk kez sahne alacak, Elmau’da Verbier Festivali oda müziği haftasına katılacak ve Berlin Konzerthaus Orkestrası ile konser turnesine çıkacaktır.

En büyük tutkularından biri oda müziği olan sanatçı birçok festivale katılarak Gidon Kremer, Yuri Bashmet, Giovanni Sollima, Denis Matsuev, Fazıl Say, Vladimir Spivakov ve Andras Schiff gibi sanatçılarla konserler vermiştir.

Müzisyen bir aile içinde doğup büyüyen Kobekina ilk çello derslerini dört yaşında, Rusya Ural bölgesinin başkenti Yekaterinburg’daki evlerinde aldı. Moskova Merkezi Müzik Okulu’ndaki eğitimini tamamlamasının ardından Almanya’da ünlü Kronberg Akademisi’nde Frans Helmerson’dan öğrenim görmeye davet edildi. Öğrenimine Berlin Sanat Üniversitesi’nde Profesör Jens Peter Maintz’in sınıfında devam etti. Sanatçı halen Paris Konservatuarı’nda Jerome Pernoo’nun öğrencisidir ve Frankfurter Hochschule’de Kristin von der Goltz’un sınıfında (barok viyolonsel) eğitimine devam etmektedir.

Anastasia 2015’te Hamburg’da saygın TONALi yarışmasını kazanarak 1743 Giovanni Baptista Guadagnini yapımı muhteşem bir viyolonseli emanet alma fırsatı bulmuştur."

Program:
J. S. Bach: Viyolonsel süiti No.1,  Sol majör BWV 1007  
Prélude / Allemande / Courante / Sarabande / Menuett I / Menuett II / Gigue
J. Dall’ Abaco: Capriccio no 1 
K. Bulak: Solo viyolonsel sonatı  
V. Kobekin: “Summer evening with a cuckoo”
V. Kobekin: “Narrenschiff”  
G. Cassado: Solo viyolonsel süiti, Re minör  IGC 14

- Etkinlik başlangıcından sonra gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış sırasında konsere alınırlar; ancak kendi yerlerine geçemezler ve hostes eşliğinde müsait bir yere yönlendirilirler. İlk  alkışı kaçıran izleyiciler ise konseri izleme olacağını kaybeder. - 7 yaşından küçük çocuklar konsere alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT