Anathema

Tarihler: 16 Aralık 2017 Cumartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi 16 Aralık 2017 21:30

Yer: İzmir Arena

Ücret: Balkon - 110.00 TL Ayakta - 88.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 1649 Sok. No:107 Turan Bayraklı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2017 ~ Ara 16, 2017
Bu yıl yayınladıkları onbirinci albümleri The Optimist ile isimlerinin en beklenmedik, karanlık ve deneysel yönlerini açığa vuran ambient rock topluluğu Anathema, Avrupa turnesinin hemen sonrasında, özel bir sevgiyle bağlı oldukları ülkemiz müzikseverleriyle buluşmak üzere Aralık ayında İstanbul, Ankara ve İzmir’de sahne alacak.

Daniel ve Vincent kardeşler öncülüğünde, davulcu John Douglas, şarkıcı Lee Douglas, basçı Jamie Cavanagh ve davulcu / klavyeci Daniel Cardoso birlikteliğinde belki de kariyerlerinin en olgun kadrosuna ulaşan Anathema’nın tarihi çeyrek asırı geride bıraktı. Kendini keşfetme kavramını sürekli olarak en uzak limitlere taşıyan topluluk; ağır kökleri, grubun klasikleri olarak kabul edilen duygusal albümleri, cesur deneyleri ve her zaman progresif bir vizyonla yoluna devam edişleriyle müzik dünyasında tamamen eşsiz bir yere sahip. Dinleyicinin kalbinde derinlemesine çınlayan müzikleri ise kendilerine sadık hayranlarının sayılarını her geçen gün arttırmakta.

Aşina olduğumuz samimi ve büyüleyici Anathema performansı bu kez klasiklerin yanı sıra yeni parçalarla da taçlandırılacak. Vera Müzik ve Freebird Agency organizasyonu ile 16 Aralık 2017 Cumartesi günü İzmir Arena’da, 17 Aralık Pazar günü Volkswagen Arena’da ve 18 Aralık 2017 Pazartesi günü Jolly Joker Ankara gerçekleşecek konserlerle sadık hayranları Liverpoollu dostlarıyla birlikte muhteşem birer müzik ziyafetine daha eşlik edecekler.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT