Anatolian Power - XXF Very Very

Tarihler: 24 Kasım 2018 Cumartesi ~ 24 Kasım 2018 Cumartesi 24 Kasım 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 70.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2018 ~ Kas 24, 2018
XXF – Very Very French Festival, 24 Kasım’da Anadolu’nun renklerini Studio’ya taşıyor!

“Anatolian Power” gecesinde Türkiye saykedelik çağdaş müzik sahnesinin birbirinden renkli isimleri peş peşe sahne alıyor! Studio’nun ev sahipliği yaptığı şüphesiz en özel gecelerden biri olacak olan Anatolian Power, 24 Kasım’da Derya Yıldırım & Grup Şimşek, Kozmonotosman, Derya Yıldırım & Grup Şimşek, Elektro Hafız ve Grup Ses gibi Türk saykedelik rock müzik sahnesinin yaratıcı isimlerini ağırlıyor.

Grup Ses
2007'den itibaren Hollanda, Belçika, Portekiz ve Danimarka gibi ülkelerde bir çok festivalde performanslar gerçekleştiren Grup Ses, Türkiye’de yayınlanan her formatta müziği topluyor ve farklı türlerle birleştiriyor. Yerli ve yabancı pek çok müzisyenle ortak çalışmaları bulunan Grup Ses, 2016’da Fransız etiket Besides Records’dan çıkan Alliance albümünün ardından, 2019 başında Ethnique Punch ile ortak çalışması DeliDivan’ı İngiliz Discrepant Records’dan yayınlamaya hazırlanıyor.

Elektro Hafız
Doğma büyüme İstanbullu olan Elektro Hafız, 20 yılı aşkın bir süredir profesyonel müzik yapıyor. Fairuz Derin Bulut’un eski bir üyesi olan Elektro Hafız, grupla beraber Anadolu saykedelik rock müziğine ışık tutan üç albüme imza attı. Elektrik saz, darbuka ve zil gibi geleneksel enstrümanları zıtlaşan müzik janrların içine oturtarak yeni tatlar yakalayan Elektro Hafız’ın müziği, janrlararası bir köprü kurmayı ustalıkla başarıyor.

Derya Yıldırım & Grup Şimşek
Taze ve modern bir beşli olan Derya Yıldırım & Grup Şimşek, süper-dans edilebilir Türkçe şarkılar yarattıkları setleriyle kendilerine kısa sürede dev bir hayran kitlesi yaratmayı başardılar. Anadolu halk müziği ve modern ezgileri, saykedelik rock, pop, funk ve caz gibi janrlarla süsleyerek sundukları şarkılarıyla kitleleri harekete geçiren canlı performanslara imza atan Derya Yıldırım & Grup Şimşek, ilhamını Selda Bağcan, Barış Manço ve Özdemir Asaf gibi efsanelerden alıyor. Hipnotize eden elektrik saz gibi kullanımları çabasız ama profesyonelce kullanmayı başaran grup, dinleyeni adeta renkli bir evrene sürüklüyor. 

Kozmonotosman (Live)
Osman Başaran ya da müzik çevrelerinin onu tanıdığı ismiyle kozmonotosman, Anadolu-pop funk ve Türk halk müziği eserlerini elektronik müzikle modernize ediyor ve dans pistlerine taşıyor. . Küçük yaşta bağlama çalmaya başlaması ve genç yaşlarında house ve teknoya merak salması bugün yaptığı müziğin temelini oluşturuyor.

20:30 Kapı - Grup Ses
22:00 Elektro Hafız
23:30 Derya Yıldırım & Grup Şimşek
After: Kozmonotosman (live)

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT