Andre Rieu

Tarihler: 24 Kasım 2015 Salı ~ 24 Kasım 2015 Salı 21:00

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: Platinum - 505.00 TL VIP - 465.00 TL 1. Kategori - 365.00 TL 2. Kategori - 305.00 TL 3. Kategori - 275.00 TL 4. Kategori - 240.00 TL 5. Kategori - 190.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2015 ~ Kas 24, 2015
Andre Rieu

André Rieu, yepyeni gösterisiyle İstanbul ve ilk konseriyle Ankara'da sahne alıyor!

Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, yepyeni gösterisi ve muhteşem şovuyla bir kez daha Türkiye'ye geliyor. 2015 Dünya Turnesi kapsamında IEG Live ve Piu Music işbirliğiyle 5 Kasım'da Ankara'da ilk kez konser verecek sanatçı, 7 Kasım'da ise İstanbul'da sahne alacak. 


Klasik müziği olimpiyat statlarına taşıyarak geniş kitlelerle buluşturan dünyaca ünlü sanatçı André Rieu, kasım ayında bir kez daha Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak. Geçen yıl kasım ayındaki konserinde sahneye karlar ve rengarenk balonlar yağdıran, sürpriz Türkçe şarkılarla gönülleri fetheden Rieu, bir kez daha hafızalara kazınacak bir sahne şovuna imza atacak. 

"Valslerin Kralı" André Rieu, 2015 Dünya Turnesi kapsamında IEG Live ve Piu Music işbirliğiyle Ankara’da ilk kez konser verecek. 5 Kasım'da Ankara Arena'da sahne alacak ünlü sanatçı, yepyeni sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkacak. 7 Kasım'da ise İstanbul'da Ülker Sports Arena'da konser verecek Rieu, her iki konserinde de dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası'yla sahne alacak. 

André Rieu, 1980'lerin başında kurduğu Maastricht Salon Orkestrası ile adını duyurdu ve özellikle Strauss'un valslerine getirdiği yorumlarıyla "Waltz King" olarak adlandırılmaya başladı. Babasından aldığı keman eğitiminin ardından, Lüttich, Maastricht ve Brüksel konservatuvarlarında eğitimine devam eden Rieu, 10 yıl boyunca Limburg Senfonu Orkestrası'nın üyesi oldu. Franz Lehar'ın Gold and Silver'ını icra eden bir salon grubuna katılması, Rieu'nun müzikal kariyerini bu yönde çizmesinde etkili oldu. 1978 yılında kendi salon orkestrası Maastricht Salon Orkestrası'nı kuran André Rieu, 1987 yılına kadar çalıştığı orkestrası ile önce De Capo ardından da Philips labellarından albümler yayımladı.

Listelerde 1 Numara
Bugüne kadar dünya müzik listelerinde 30 kez liste birinciliği, 355 Platin Albüm Ödülü, 35 milyon DVD satışı, 2012 dünyanın en çok satan erkek sanatçısı, 2009-2011 Yılın Tur Sanatçısı Top 10 gibi başarıları elinde tutan André Rieu, yine Pollstar'da 2012 yılının en çok kazanan müzisyenler listesinde 12. sırada yer alıyor.

The New York Times'ta yayınlanan bir incelemede "Klasik Müziğin Madonnası" olarak söz edilen André Rieu'nun müziğinin tüm dünyayı kucaklayabilecek bir güce sahip olduğu belirtiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT