Ane Brun

Tarihler: 12 Aralık 2014 Cuma ~ 12 Aralık 2014 Cuma 21:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 85.00 TL Ayakta Tam - 67.00 TL Ayakta Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2014 ~ Ara 12, 2014

İstanbullu müzikseverlerin 2011 ve 2013 yıllarında Salon İKSV'de izleme fırsatı buldukları Ane Brun, üçüncü İstanbul ziyaretinde 12 Aralık'ta KüçükÇiftlik Park'ta... Sahne performansıyla izleyicileri büyüleyen müzisyen, bu kez İKSV'nin düzenlediği akustik bir konserde hayranlarıyla buluşuyor.

Ane Brun, ilk albümü "Spending Time with Morgan"ın (2003) ardından yayımladığı "Temporary Dive" (2005) albümüyle Norveç Grammy Ödülleri'nde "En İyi Kadın Sanatçı" seçildi. Son stüdyo albümü "It All Starts with One"ı 2011'de yayımlayan Brun, müzikteki 10. yılını geçtiğimiz yıl retrospektif bir albümle kutladı. Brun, albüm için düzenlenen turne kapsamında, Kasım 2013'te İstanbul'a ikinci kez uğramış ve Salon İKSV'deki üç performansıyla dinleyicilere hafızalardan silinmeyecek konser deneyimleri yaşatmıştı. Özellikle bir tür meditasyon alanı olarak gördüğü sahnedeki farklı tarzıyla dikkat çeken Ane Brun'ün Salon İKSV'deki tüm performansları için biletler günler öncesinden tükenmişti. 

Daha önce albümlerine almadığı şarkılarını ve cover'ları "Rarities" (2014) adlı son albümünde bir araya getiren Ane Brun, bu kez hiç duyulmamış parçalarınının yanı sıra "Ain't No Cure For Love" (Leonard Cohen), "From Me To You" (The Beatles), "It's Alright" (Baby's Coming Back) (Eurythmics) gibi klasikleşmiş şarkıların yorumlarını İstanbullu hayranlarıyla paylaşmak için Garanti Caz Yeşili ve Goldnights katkılarıyla İstanbul'da olacak. Konser öncesinde ise "Skisser" (2013) albümüyle müzik dünyasına adım atan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Alice Boman, huzur veren sesiyle dinleyicileri konsere hazırlayacak. 

Bu etkinlik için KonserVe uygulamasını kullanabilirsiniz.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale 1 adettir.
- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT