Angelika Niescier - Selen Gülün

Angelika Niescier - Selen Gülün

Tarihler: 30 Nisan 2019 Salı ~ 30 Nisan 2019 Salı 30 Nisan 2019 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2019 ~ Nis 30, 2019
Angelika Niescier - Selen Gülün,

Angelika Niescier
, saksafon
Selen Gülün, piyano, vokal

Selen Gülün ve Angelika Niescier, Şevket Akıncı’nın Take the A.I.D Train projesi sırasında tanıştılar.Daha önce birbirlerinin hiç dinlememiş ve birbirlerin hiç tanımayan bu iki sanatçı arasında hemen müzikal  bir kıvılcım oluştu.  İki gün sonra Niescier, Gülün’ün Kadınlar Matinesi projesinde  konuk sanatçı olarak yer aldı.  Karşılıklı etkileşim ve çalma stilleri her iki müzisyen içinde ileriye dönük müzikal birlikteliğin vazgeçilmez olduğunun bir işaretiydi. Uluslararası Caz Günü kapsamında bir araya gelecek müzisyenler, kendi orjinal bestelerinde cazın farklı yönlerini gösterecekler.

CD prodüksiyonlarıyla pek çok ödül kazanan  Alman saksafoncu Angelika Niescier, Alman Plak Eleştirmenlerinin verdiği ödüllere iki kez (sublim III ve NYC FIVE albümleriyle) layık görüldü; 2017’de Almanya Caz Ödülü’nü kazandı. Angelika Niescier;  WinterJazzfest  New York, unerhört! , Zürih Caz Festivali, Vancouver Uluslararası Caz Festivali, Jazzfest Berlin, 
Jazzfestival Molde gibi pek çok festivalde sahne aldı  ve kendi projeleri ile uluslararası turnelere çıktı. Performansları ve besteleri Charles Mingus Composition Award 1998 ve British Council Visiting Arts, Creative Collaboration in Music 2003 gibi çok sayıda ödüle layık görüldü.

Bestecilik yanında sahne performanslarını kurmuş olduğu çeşitli caz ve modern müzik grupları ile yurt içinde ve dışında sürdürmektedir. Yayınlanmış altı albümü bulunmaktadır: Just About Jazz Live (recjazz, 2005), Selen Gülün Trio Sürprizler (recjazz, 2006), Selen Gülün by Selen Gülün (re:konstruKt, 2009), Answers (pozitif, 2010), Başka (linrecords, 2013), Kadınlar Matinesi (AK Müzik, 2017). Japonya’da Jazz Tokyo Haftalık Listesi’nde Answers albümü 6 numaraya, Başka albümü 4 numaraya yükselmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT