Angus & Julia Stone

Angus & Julia Stone

Tarihler: 11 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 11 Temmuz 2018 Çarşamba 11 Temmuz 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Avantajlı Dönem - Sınırlı SayıdaAyakta 120.00 TLOturmalı (Uzak Görüş) 90.00 TL 2. Avantajlı Dönem Ayakta 140.00 TLOturmalı (Uzak Görüş) 110.00 TLGenel SatışAyakta 170.00 TLOturmalı (Uzak Görüş) 130.00 TL - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2018 ~ Tem 11, 2018
Dünyaca ünlü indie/folk ikilisi Angus & Julia Stone  11 Temmuz’da Zorlu PSM’de!

2006 yılında başladıkları müzik kariyerlerine, sonuncusu geçtiğimiz yıl yayınlanan dört stüdyo albümü ve sayısız ödül sığdıran Sydney çıkışlı folk rock ve indie pop ikilisi Angus & Julia Stone, 11 Temmuz’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne, hybrid (ayakta ve oturmalı bir arada) formatta konuk olacak. Arşivlerinde, başta “Big Jet Plane” olmak üzere milyonlar tarafından dinlenen pek çok şarkı barındıran Angus & Julia Stone kardeşler, bir yaz akşamı retro filtreli bir melankoli yaşatmak için Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşacak. 

İki kardeşin projesi olan Angus & Julia Stone, 2006 baharında yayınladıkları ilk teklileri “Chocolates  & Cigarettes”ten bugüne kadar, rüya atmosferindeki akustik sesleri, indie ve folk etiketleriyle buluşturdu. Her geçen gün dinleyici kitlesini artırmaya devam eden Avustralyalı ikili, ilk üç albümleri ile Platinum satış istatistiklerine ulaştı ve “Big Jet Plane” şarkıları ile tüm dünyaca bilenen bir hite sahip oldu. Samimi müzikleriyle konserlerinde dinleyicileri hikayelerine dahil eden Angus & Julia Stone, Eylül 2017’de yayımlanan son albümleri “Snow”un turnesi kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesin de sahne alacak.

20:30 Kapı Açılış
21:00 Kalben
22:15 Angus & Julia Stone

** Paycell Card sahipleri ZORLU PSM’de seçili etkinliklerde %25 indirim kazanıyor. İndirimden faydalanmak isteyen müşteriler; Turkcell Mağazalarından ve turkcell.com.tr’den Paycell Card satın alıp ya da Paycell uygulamasından sanal Paycell Card oluşturabilirler.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik Sahne Üstü ayakta ve oturmalı gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatindekatılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT