Anna Maria Jopek

Anna Maria Jopek

Tarihler: 10 Ekim 2018 Çarşamba ~ 10 Ekim 2018 Çarşamba 10 Ekim 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 90.00 TL Öğrenci 75.00 TL 2. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2018 ~ Eki 10, 2018

Polonya çağdaş müzik sahnesinin etkileyici sesi Anna Maria Jopek, 10 Ekim’de Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

1970 Varşova doğumlu şarkıcı, piyanist, söz yazarı, besteci ve yapımcı Anna Maria Jopek dansçı bir anne ve şarkıcı bir babanın çocuğu olarak sanatla iç içe büyüdü ve henüz 3 yaşındayken Polonya Radyosu için bir kayıt yaptı. New York’taki Manhattan Müzik Okulu’nda caz, sonra da Frederic Chopin Müzik Akademisi’nde klasik müzik eğitimi gören Jopek, Eurovision deneyimini takiben çıkardığı ilk albümü ile yıl Altın Plak ödülünü kazandı. 1998 yılında Polonya’nın en büyük müzik ödülü olan Fryderyk’i de başarılarının arasına katan yetenekli müzisyenin ışıldayan kariyerinin dönüm noktası Amerikalı ünlü caz gitaristi Pat Metheny ile birlikte kaydettiği Upojenie oldu. İleriki yıllarda ise yine caz sahnesinin en önemli isimlerinden Bobby McFerrin, Ivan Lins, Nigel Kennedy, Gonzalo Rubalcaba, Youssou N’Dour, Branford Marsalis ve Makoto Ozone gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Caz, pop, folk ve şiiri sesiyle harmanlayan Jopek’in kendine has bir tarzı var. Köklerinin müziği üzerindeki etkisini ise şöyle anlatıyor:  "Benim müziğimi caz olarak sınıflandırmayın lütfen. Müzik hayatım boyunca pek çok farklı şeyden etkilendim. Tamam, verdiği özgürlük ve armonik yapısı bakımından caz en önemlisi ama Polonya’nın eski halk şarkılarıyla büyüdüm ben. Köklerim hep bu Slav şarkılarında.. "

Anna Maria Jopek son yıllarda birçok deneysel çalışmaya da imza attı. Bunlar arasında “Song of the Goat Theatre” ile gerçekleştirdiği iş birliği oldukça konuşuldu. Topluluğun prova sürecine dahil olan ve bir komününde onlarla birlikte yaşayan şarkıcı, bir ay süresince her gün İskoçya’daki Fringe Festivali’nde sahneye aldı.

İlk plağından bugüne dek düzenli olarak albüm çalışmalarını sürdüren, dünyanın en önemli sahnelerinde başarılı performanslar gösteren ve ödüllerden kariyeri boyunca uzak kalmayan Anna Maria Jopek’in sesi ve müziği, İstanbul’da bir sonbahar akşamına çok yakışacak.


Kapı 20:30

Anna Maria Jopek  21:00

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT