Annihilator

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Kasım 2013 Pazartesi 20:00

Yer: Maslak Arena

Ücret: Sahne Önü - 114.00 TL Normal - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2013 ~ Kas 11, 2013

Ünlü gitarist Jeff Waters tarafından kurulan, Kanada’nın en iyi thrash metal grubu sayılan Annihilator, %100 metal serisinin ilk konuğu olarak 11 Kasım Pazartesi günü ilk kez Istanbul’da sahne alacak.

İlk iki albümü “Alice In Hell” ve “Never, Neverland” ile thrash metal tarihinin en önemli grupları arasına giren Annihilator, daha sonra çıkardığı “Set The World On Fire” ve “King Of The Kill” albümleri ile thrash metal tarihindeki yerini pekiştirdi. Son albümleri “Feast” ile tüm eleştirmenlerden tam not alan Annihilator, yine bu albümün turnesi kapsamında ülkemize de %100 METAL geceleri kapsamında bir konser veriyor.

“Alice In Hell”, “The Fun Palace”, “Phantasmagoria”, “All For You”, “Set The World On Fire”, “King of The Kill” gibi Annihilator hitlerinin yanında, dünyanın en önemli gitaristlerinden olan Jeff Waters’ı da canlı izleme imkanı sunacak. Annihilator öncesi konuk grup olarak WHISKY sahne alırken gecenin müziklerini Şener Çetin'in tarafından çalınacak. Organizasyon Freebird Agency ve Vera Müzik.

Whisky
Türkiye’nin hala aktif olan en eski hard rock grubu Whisky, 1979 yılında Kamil Özaydın tarafından İstanbul Fatih'te kurulan grup bugüne kadar farklı kadrolarla 5 albüm ve 1 maxi single çıkarmıştır.

http://www.whisky-tr.com/

- Kapı açılış saati 19:00'dır.
- Konser başlama saati 20:00'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT