Applescal

Tarihler: 03 Aralık 2016 Cumartesi ~ 03 Aralık 2016 Cumartesi 03 Aralık 2016 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem:TükendiNormal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVip: 88.00 TL *Arkadaşını Kap Gel! kampanyası vardır. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2016 ~ Ara 3, 2016
Atomnation’ın gözdesi Applescal, 3 Aralık'ta elektronik müziğin yeni mabedi Warehouse’ta sizlerle...

Applescal
Atomnation label’ının kurucusu Applescal, 2009 yılından beri müzik yapıyor. 

Bunların içinde elektronik müzik severlerin aşina olduğu 2013 yılında piyasaya sürdüğü “Dreaming In Key” LP’si ve de 2016 yılında çıkardığı “Leone Highway” EP’si en çok öne çıkanlar.

Şimdiye kadar Weval, Gidge, David Douglas, Sau Poler gibi pek çok sanatçı ile iş birliği yapmış olan Applescal, kendi prodüksiyonları ile birbirinden farklı ve etkileyici bir müzik deneyimi sunuyor.

Jaffer
Müziğe küçük yaşlarda davul çalarak başlayan Cafer Kabak, ilerleyen yıllarda elektronik müziğe ilgi duymaya başladı. 2015 yılında İlker Aksungar ile tanışması, hobi olarak ilgilendiği DJ’liği bir adım öteye taşımasına neden oldu. Kısa süre içerisinde FRNDzz kadrosuna dahil olan ve Jaffer ismiyle müzik yapmaya başlayan Cafer Kabak, çok kısa süre içerisinde önemli başarılara imza atarak önce It’s Winner Time SoundClash DJ yarışmasında Türkiye birincisi, sonrasında ise Las Vegas’ta düzenlenen dünya finalinde şampiyon oldu. Housekeeper oluşumunun da bir parçası olan Jaffer, setlerinde house türevleri ve techno’ya yer vermektedir.

MFY
2015 yılında İlker Aksungar’ın desteğiyle müzikal kariyerine başlayan MFY, kısa süre içerisinde Frndzz ve Housekeeper oluşumlarının üyesi olmuştur. 2016 yaz aylarında Nest Karaköy’de resident DJ olarak görev yapmıştır ve birçok yerli, yabancı DJ ile birlikte performans göstermiştir.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir- Kapı açılış saati 23:00- Belitrilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT