Aqua Florya Eylül’de de Müzik Dolu: Frothy Tune

Tarihler: 06 Eylül 2014 Cumartesi ~ 06 Eylül 2014 Cumartesi 19:00

Yer: Aqua Sahne

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2014 ~ Eyl 6, 2014

Aqua Florya’da açık hava etkinlikleri son bahara girdiğimiz şu günlerde de hız kesmeden devam ediyor! Ziyaretçiler, 6 Eylül Cumartesi günü, Yeditepe Üniversiteli 5 gençten oluşan “Frothy Tune” isimli popüler jazz grubunun Aqua Sahne’de sergileyeceği müzik ziyafeti ile kendinden geçecek. Saat 19.00 itibariyle başlayacak konser, tüm ziyaretçilere açık!

Modanın, alışverişin ve kaliteli eğlencenin adresi Aqua Florya’da Eylül ayı da müzikle dolu geçecek. İstanbul’un denize sıfır ilk ve tek alışveriş merkezi Aqua Florya, Aqua Sahne’de gerçekleştirdiği açık hava etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Enerjisi ve kalitesi konserler ile hafta sonu akşamlarını eğlenceye dönüştüren Aqua Florya’nın 6 Eylül’deki konukları ise “Frothy Tune”… Saat 19.00 itibariyle sahne alacak grup, özlenen eski yeni pek çok şarkıyı Aqua Sahne’nin eşsiz deniz manzarasına karşı yeniden seslendirirken, ziyaretçilerin kulaklarının pasını silecek.

Repertuvarında ağırlıklı olarak yabancı pop cover şarkılara yer veren ve eğlenmeyi amaç edinen Frothy Tune, bir yandan beste çalışmalarını sürdürürken diğer yandan latin-jazz ve yabancı pop ağırlıklı performansları ile şimdiden geniş bir hayran kitlesi edinmiş durumda...

*Tüm etkinlikler ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT