Ara Malikian

Ara Malikian

Tarihler: 13 Nisan 2019 Cumartesi ~ 13 Nisan 2019 Cumartesi 13 Nisan 2019 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Genel Satış Dönem Bilet Fiyatları: Sahne Önü (Oturmalı) VIP - 395.00 TL Saha İçi (Oturmalı) 1. Kategori - 285.00 TL Saha İçi (Oturmalı) 2. Kategori - 245.00 TL Saha İçi (Oturmalı) 3. Kategori - 215.00 TL Tribün 1.Kategori - 175.00 TL Tribün 2.Kategori - 145.00 TL Tribün 3.Kategori (Yan Görüş) - 105.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2019 ~ Nis 13, 2019
Dünyanın en ünlü kemancılarından Ara Malikian, “ROYAL GARAGE” dünya turnesiyle 13 Nisan’da Volkswagen Arena’da.

New Age’den beslenen klasik müzik olarak tanımladığı stiliyle Malikian, gittiği her yerde biletleri günler öncesinde tükenen “ROYAL GARAGE” dünya turnesini İstanbul’a taşıyor. Garajlarla olan ilişkim 1976'da başladı. Lübnan’daki savaş patlak verdiğinde, tüm dünyada modern gruplar garajlarda prova yapmaya başlayıp, müzik tarihini değiştirecek bir stil yarattılar. Ben de bu akımın dışında kalmak istemedim. 

On yaşındaydım ve babam beni ikna etmek için, “Haydi evlat garaja gidelim, The Rolling Stones gibi bir rock grubu oluşturacağız.” dedi. Grubum onlarınki kadar kadar eğlenceli değildi. Keith Richards ya da Mick Jagger kadar dirsek çürüttüğümü söyleyemem. Rock ve avangard müzikten bahsettik. Amcam Nono beni yıpranmış bir trompetle, komşum bir şişe anason ve büyükannem bir mandolin ile bekliyordu. O günlere geri dönüp baktığımda pek rock’n roll göremiyorum ama müziğe olan aşkı görüyorum ve bu fazlasıyla yeterli. “Sonra başka garajlar geldi. Almanlar, İngilizler, Fransızlar, İspanyollar… Sanırım garajlar kaderimde vardı. Garajlarda büyüleyici şeyler yaşadım…” Ara Malikian

Bu tur, Ara Malikian’ın yıllarca dünyanın dört bir yanına seyahat ederek keşfettiği en iyi ve en karakteristik seslerden oluşturduğu, müziğin özüne adadığı bir tur. 

Ara Malikian, müzik ve sahne şovunun birleştiği en muhteşem anları yaşatmak için Piu Entertainment ve Selladoor Worldwide organizasyonu ile 13 Nisan’da Volkswagen Arena'da!

- Etkinliğin Kapı Açılış Saati 20:00, Konser Başlangıç 21:00’dir.- Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- 6 yaşından küçük katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik katılımcıları, etkinliğin sonuna kadar biletlerini ve/veya bilekliklerini saklamakla yükümlüdür. Aksi halde seyircinin etkinliğe katılmasına izin verilmeyecektir.- Etkinlik biletleri devredilemez veya iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizatör firma resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Organizatör firma, diğer misafirleri rahatsız eden /edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik süresince ses ve görüntü kaydı yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Organizatör firmaya ait olup katılımcı, etkinliğe bilet almak suretiyle katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT