Archive

Tarihler: 28 Eylül 2010 Salı ~ 28 Eylül 2010 Salı - Saat: 21:00

Yer: Küçükçiftlik Park

Ücret: 49,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Küçükçiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:5 Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45 - 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2010 ~ Eyl 28, 2010

Müzik grubundan ziyade, bir “kolektif” olarak anılan Archive Eylül ayında ilk kez İstanbul’da...

Modern müzik anlayışındaki tarz, köken ve kadro kalıplarından etkilenmeden kendilerine has olanı yaratan müzisyenler kolektifi Archive’ın temelleri Danny Griffiths ve Darius Keeler tarafından Güney Londra’da atıldı.

‘96 tarihli ilk albüm ‘Londinium’dan itibaren topluluk içerisinde birden fazla sample, söz, müzik yazarı, enstrümantalist ve vokalist yer aldı; kadro yıllar içinde genişleyerek uluslar arası bir kolektif haline geldi.

İlk albümlerindeki Bristol tarzını yıllar içerisinde progresif elementlerle güçlendiren Archive, 2000’li yılların ikinci yarısında müzik dünyasına rüştünü tam anlamıyla ispat etti. İngiliz olmalarına karşın öncelikle Fransa olmak üzere Yunanistan, Almanya, Polonya gibi ülkelerde büyük hayran kitlelerine sahip olmalarını sağlayan ‘Noise’ ve ‘Lights’ albümleriyle Avrupa çapında yarım milyonun üzerinde albüm satışına ulaştılar, ulusal listelerin en üst sıralarda yer aldılar ve Avrupa’daki kitlesel festivallerin vazgeçilmeyen isimlerinden oldular.

Stüdyo albümleriyle elde ettikleri takdirin yanı sıra Archive geniş kadrosu ve sahnede ortaya koydukları görkemli performans ile seyredenlerini tam anlamıyla büyülemeyi de başarıyor; Rolling Stone dergisine göre “yapılmış en iyi canlı albüm” olan ‘Live at Zenith’ de bunun en önemli kanıtı.

2009 yılının en iyi albümlerinden ‘Controlling Crowds’un haklı başarısını dünya çapında verdikleri konserlerle pekiştiren Archive Eylül ayında İstanbul’da ilk defa sahne alacak ve 28 Eylül akşamı Maçka Küçükçiftlikpark’ta yerlerini alacak olan müzikseverler bu muhteşem kolektifin parçası olma şansını yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT