Arctic Monkeys - Sahne Önü

Tarihler: 07 Eylül 2013 Cumartesi ~ 07 Eylül 2013 Cumartesi 22:45

Yer: Hezarfen Havaalanı, İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2013 ~ Eyl 7, 2013
Arctic Monkeys - Sahne Önü

Gerçek festival deneyimini başka nerede bulabilirsin?
Rock’n Coke 2013 6-7-8 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda;

Sahne Önü bileti tek başına konser izleme ve / veya festival alanına giriş hakkı vermez. Konseri izleyebilmek ve / veya festival alanına giriş yapabilmek için günlük, kombine ve / veya Kombine + kamp  bileti de satın alınması ve biletlerin sahne önü bileti ile ibraz edilmesi zorunludur. Aksi bir durumdan Biletix ve / veya organizatör sorumlu tutulamaz.

Biletix’te erken avantajlı biletler tükendi; ancak bu yıl ilk kez öğrencilere indirimli özel festival paketleri RnC Kampüs Temsilcileri’nde; ayrıntılar www.rnckampus.com ‘da… 

Coca-Cola tarafından ilk kez 2003 yılında düzenlenen ve bu sene 10. yaşını dolduran Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke, bu sene de sürpriz yenilikleri ve eşsiz atmosferi ile yine festivalseverlere unutulmaz bir haftasonu yaşatacak. 

Ses getirecek festival programının detaylarını www.rockncoke.com üzerinden açıklayan Rock’n Coke, bu sene artan sahne sayısı ile bir çok farklı müzik türüne ve yenilenmiş festival alanı ile müzik dışı özel performanslara da ev sahipliği yapacak. 

Dünyaca ünlü grupların sahne alacağı Rock’n Coke Sahnesi ve Coca-Cola Zero Sahnesi; bu yıl ilk kez kesintisiz dans ve elektronik müzikle dolu olacak, dünyaca ünlü gruplar ve DJ’lerin yer alacağı Party Arena; dünyanın farklı ülkelerinden taze ve çizgi dışı müzik gruplarının performans göstereceği Keşif Sahnesi ve birbirinden farklı işbirlikleri ile zengin bir programı olacak Şehir Sahnesi bu yıl festivalseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. 

Yabancı sanatçı organizasyonu Sziget, yerli sanatçı seçimi ve festival organizasyonu ise showhow tarafından gerçekleştirilen Rock'n Coke İstanbul 2013 ile ilgili detayları www.rockncoke.com ‘dan öğrenebilirsiniz!

18 yaşından küçük katılımcılar, yanında bir ebeveyni ile birlikte festivale katılabilirler.18 yaşından küçük katılımcıların beraberindeki anne ve/veya babası, festival alanı girişinde “Festival boyunca 18 yaşından küçük katılımcısına refakat edeceğini” belirten bir taahhütnameyi imzalayarak, 18 yaşından küçük katılımcıyla festivale giriş yapabilecektir. 18 yaşından küçük katılımcılar; bileklikleri olsa dahi festival alanına giriş yapabilmek için anne ve/veya babası ile birlikte olmalıdırlar. 18 yaşından küçük katılımcılara refakat eden ebeveynler de kendi biletlerini ibraz etmek zorundadırlar.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Festivale katılan her birey özel kurallarda yer alan tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı, aksi takdirde mekandan çıkarılmayı kabul etmiş sayılır.
- 18 yaşından küçük katılımcılar, yanında bir ebeveyni ile birlikte festivale katılabilirler. 18 yaşından küçük katılımcıların beraberindeki anne ve / veya babası, festival alanı girişinde “Festival boyunca 18 yaşından küçük katılımcısına refakat edeceğini” belirten bir taahhütnameyi imzalayarak, 18 yaşından küçük katılımcıyla festivale giriş yapabilecektir.

Kurallar

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası her türlü kayıt cihazı kesinlikle alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Sahne Önü bileti tek başına konser izleme ve / veya festival alanına giriş hakkı vermez. Konseri izleyebilmek ve / veya festival alanına giriş yapabilmek için günlük, kombine ve / veya Kombine + kamp  bileti de satın alınması ve biletlerin sahne önü bileti ile ibraz edilmesi zorunludur. Aksi bir durumdan Biletix ve / veya organizatör sorumlu tutulamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT