Argın & Tankal & Yılmaz Trio

Argın & Tankal & Yılmaz Trio

Tarihler: 13 Kasım 2020 Cuma ~ 13 Kasım 2020 Cuma 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2020 ~ Kas 13, 2020

Sanatçılar yepyeni bir proje ile sizlerle olacak.

Duygu Argın; Müzik öğrenimine İstanbul Pera Güzel Sanatlar’da başlayıp Akademi İstanbul’da devam eden Duygu Argın, 5 yıllık klasik opera ve şan eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’ye yerleşti ve caza eğilerek profesyonel müzik hayatına başladı. 10 yılı aşkın bir süredir Neşet Ruacan ile çeşitli festival ve caz kulüplerinde sahne alan ve ağırlıklı olarak American Songbook standartları seslendiren Duygu Argın, Sibel Köse, Elif Çağlar ve Randy Esen’le şarkı söyleme teknikleri üzerine çalıştı ve halen Bahçeşehir Üniversitesi Caz Yüksek Lisans bölümünde eğitimini sürdürüyor. Neşet Ruacan, Deniz Dündar, Ferit Odman, Şenova Ülker, İmer Demirer, Alper Yılmaz, Ercüment Orkut, Ozan Musluoğlu, Matt Hall gibi isimlerle ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile de sahne alan Duygu Argın İstanbul’un çeşitli caz kulüplerinde sahne almaya devam ediyor.

Emre Tankal; 1978 yılında İstanbul’da doğan Emre Tankal lise yıllarında caz gitarla ilgilenmeye başladı. Aydın Esen, Donovan Mixon, Sarp Maden, Kurt Rosenwinkel gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu. Son on yıldır Türkiye’deki birçok caz festivalinde ve caz klübünde konserler verdi. Jehan Barbur’un “Uyan” ve Birsen Tezer’in “İkinci Cihan” albümlerinde aranjör olarak yer aldı ve bu isimlerle konserler verdi. Bahçesehir Üniversitesi Caz Bolümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Emre Tankal halen profesyonel müzik yaşantısına İstanbul’da devam etmektedir.

Alper Yılmaz; Bas guitarist, besteci ve aranjör Alper Yılmaz 1980 yılında gitar çalmaya başladı ve 1993 yılından itibaren temel enstrümanı olarak bas gitara geçti. Matt Garrison, John Patitucci, Antonio Hart, Dave Binney, Adam Rogers, Michael Mossman, Steve Rochinski, Garry Dial gibi isimlerle teori ve doğaçlama çalışan Yılmaz, New York’un ve Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenleriyle stüdyo kayıtlarında ve performanslarda yer aldı. Müzik yaşamını halen İstanbul ve New York’ta sürdürmekte olan Yılmaz’ın kendi adına çıkarttığı üç albümü bulunmakta.

Duygu Argın (vo),
Emre Tankal (g),
Alper Yilmaz (b),

ÖNEMLİ DUYURU

İstanbul Valiliği’nin 2020/8 sayılı genelgesinde belirtilen COVID-19’a yönelik tüm hijyen önlemleri alınmıştır.

Ayrıca kulübümüzün hijyen kurallarını ve uygulamalarını kapsayan, mutfak temizliği ve gıda güvenliği, haşere ve zararlıları ile mücadele eden firmalarla protokolleri bulunmaktadır.

Dinleyici kabulü; Girişte temassız ateş ölçümü yapılır. El antiseptiği kapı girişinde, masalarda ve tuvaletlerimizde bulunmaktadır. Yeme içme dışında maske takmak zorunludur. Mümkün olduğunca temassız ödeme rica edeceğiz. Ancak POS cihazı kullanılırsa cihazın temizliği yapılmaktadır. Personelimiz koruyucu maske ve siper kullanmaktadır.

Nardis’in ilk günden beri sağlıklı bir havalandırma sistemi bulunmaktadır. %100 TAZE HAVA ile havalandırılmaktadır. Karışım havası kesinlikle yoktur. Dış taze hava bir üfleme fanı ile kanallarla içeri verilmekte ayrı bir kanal ve fan sistemi ile içerideki kirli hava dışarıya atılmaktadır. Tüm havalandırma sistemimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.

Gerekli sosyal mesafenin sağlanması için kapasitemiz 40 kişi ile sınırlıdır. Ayakta dinleyici alınmayacaktır.

Konserlerimiz saat 21:30’da başlar. Kapı 20:30’da açılır. 2 set canlı müzik yapılır. 23:50’de canlı müzik biter..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT